ENJOY! – StrikkeTEPPEGalskap!

Designet av Suzanne M. Ross

 

Var det NOE eg ikkje trengte å se nå, ja så var det dette! O M G! Serr!?! Nå fikk eg blodet fult av lopper og det kribler som bare gjøken for å si det sånn! Den “gamle” teppemanien blusset kjapt og brutalt opp igjen…Hva skal man gjøre liksom!? Ikkje bare fristet disse flotte lappeteppene, men av alle ting fikk eg skikkelig lyst å strikke FISKER som eg også nevnte her for en stund siden! Det er sååå kjekt du kan ikkje tro! Kanskje eg skulle strikket en MiniDiva Fisketeppe med en tanke BLING!? Hmm Det er neeesten så eg vurderer å spandere et teppe eller 2 på noen til Jul….Ja, ikkje sant? Så gale er det blitt, EG snakker JULEgaver i januar! Nop! Iiiiikkjeee bra! Fikk sånn litt akutt lyst til å kjøre til Sparkjøp og rett og slett hamstre Safirgarn ♥ Ja, eg elsker det garnet! Ikkje bare holder tepper som er strikket i det veldig bra i mangen år, men garnet syns eg er kjempegodt å strikke av!

 

SACRE COEUR
Bildet over
2 str/ ca 130 cm i dia og ca 180 i dia

 

 

 

 

 

Designet av Suzanne M. Ross

 

Her har du jo et godt eksempel på hva eg mener med å tegne et lappeteppe. 2 farget lapper kan lage de fineste motiv bare ved å vri på lappene og sette de sammen med andre lapper for å få et større motiv. Når du knekker tankegangen på dette kan du designet hva du vil! Du må bare sitte å skrible på et ruteark
og VIPS så har du laget ditt helt eget teppe.

 

AUTUMN GLORY
En størrelse

 

 

 

 

 

Designet av Suzanne M. Ross

 

Veldig fine lappet! Det er ca slike Firkantlapper eg strikker og så er det et Laceblad på hver pinne.
Mulighetene er uendelige ser du 🙂

 

STAINED GLASS
En størrelse

 

Hvis eg skulle plukket ut et teppe som eg virkelig virkelig har lyst å ha her i sofakroken så er det PENROSE!!
Eg har vært borti mange forskjellige tepper, men dette? Ååå et deilig lappeteppe med flere forskjellig lapper, eneste minuset er at det må monteres…Skulle ønske at alt kunne strikkes ut fra forrige lapp, men fordi flere av lappene “heller” i forskjellige retninger går ikkje det. Eg ble aldri ferdig med mitt teppe, men eg har lyst å starte på et nytt…Det eg startet på i 2007 gikk faktisk med i en pose klær og andre tekstiler til Fretex…Så det er vel ei rye et sted nå. Du kan se mine Penroselapper HER 🙂 Selvfølgelig strikket i Safir.

 

 

 

* * * *

 


Sitter i grunnen bare her å “biter negler” og venter….Dib har permisjon fra skolen i dag og sov til nå kl 10, våknet, sto opp og gikk på skolen! De skal få noen av karakterene i dag og det er også kun i dag de kan diskutere karakterene, så da gikk han da. Han var temmelig mørbanket da han kom hjem, blåe legger, forstua storetær og blåveis i ansiktet. Ja, det “koster” litt kan du si, men det som er BRA med Taekwondo er at det er påbudt med beskyttelser. Dessuten er det ingen som går på matta for å knocke noen ut, her vinner man på poeng. Men anyway, tenkte eg skulle forklar hvor lite det nåløyet EGENTLIG er: På bildet over ser du alle Jr utøverene som deltok på helgens samling (Gruppene med Senior utøvere er ca like stor) Det er noen og 40 stk, dette skal skjæres ned til ca 20 stk. De som står igjen skal så fordeles på Dame og Herre + i diverse vektklasser, dvs at f.eks i Dib sin vektklasse er det ca 11-12 stk (totalt) og det er KUN 2 stk, muligens 3 som blir tatt inn på Landslaget…Dib reiste med 5 andre gutter fra Stavanger klubben + ei jente fra samme klubb som han selv. De 6 guttene er alle sammen på Team Rogaland. Dib og 2 av de andre er i samme vektklasse. Det mest fantastiske hadde jo være om det var de 3 som kom inn, men det spørs. Alle er så dyktige så dette blir virkelig beinhardt!

Nei, eg tror eg må gå å rydde…NOE! Kan ikkje bare sitte her liksom!

 

 

 

LAG DEG EN FLOTT
MANDAG!

 

 

 

 

Go`klem fra ei ganske nervøs Vibbedille 🙂

1 kommentar

Siste innlegg