FACEBOOK ER PROBLEMET!

 

Ikkje sant!?! Når facebook har bestemt seg for noe har me små vanlige dødelige veldig lite å stille opp med! Men hvem ønsker vel å danse etter Facebook si pipe? Ikkje eg i allefall for det innebærer at eg må abonnere på annonser for å promotere meg selv. Det blir man uansett advart mot å starte på og advarselen kommer fra “folk” som har greie på det. Har lenge sett at det ligger en “Knapp” på innleggene eg poster : “Frem Innlegget”. Det blir som å stå foran en spillautomat, du begynner forsiktig og før du får snudd deg må du betale mer
og mer for å bli sett. No No! Det biter ikkje på meg.

Så for å si det enkelt har Facebook sakte, men sikkert strupet trafikken eg vanligvis har fra Facebook
og det er ganske mye – ja og DET syns eg er veldig dumt selvfølgelig!

Det finnes trix man kan gjøre for å unngå dette, dette er på en måte god gammeldags fornuft og mye av den samme taktikken blir brukt i salgsyrkene f.eks. Så nå skal selgeren i meg fram haha Neida
Men det gjelder å tenke litt smart.

Mulig du har merket noe selv, på din egen FB profil? Dette me at me må gjøre ditten og datten for å se hva som skjer og ikkje alltid bare det samme om igjen og om igjen , det er noe i det. Facebook sitter å styrer algoritmen på alt me fortar oss, kall det gjerne en form for manipulering. Så til dere som ikkje kan se de nye innleggene eg legger ut, eller ikkje kan se innleggene mine som er postet den siste måneden og vel så det (Endringene på FB skjedde i mars) Det du må gjøre f.eks er å følge Bloggen sin Facebookside, eller, hvis du ikkje ønsker det, men likevel ønsker å få nye oppdateringer kan du bare “Huke” av for at du vil få beskjed (Notification) når eg poster. Det velger du selv. En annen løsninger er å bli venn med meg på Facebook, men der er eg litt kjip og legger sjeldent til nye venner. Kan fort bli mye, så eg velger å ha venner som eg kjenner på facebook av den ene grunn for at mange poster mye forskjelling (spill o.l) som da vil poppe opp på feed`n min.

Eg har vært i dialog med Support hele uka for å komme til bunns i dette “problemet” mitt, og det er godt å brainstorme med noen som har mer kunnskap enn meg ang dette problemet.
Så med litt trix i ermet er det bare å krumme nakken og gå på! 🙂

Men du? Eg har et prosjekt i hodet, det kan potensielt bli ganske stort (trooor eg?), planen er å henge det i taket(!!) Ja, på Hobbyrommet som eg snart håper blir satt i ordene….Derfor har eg nettopp vært på Nettshopping! 5 kg hvit gips og 3 kg hvit leire + sånn gipsruller….Jaa haa….Eg ser for meg ganske mye søl og gris, men dette kan bli skikkelig gøy! Så ja, vil du bli med å lage noe gøy i sommer så er det bare å samle sammen det du har så finner me på noe morsomt! Nå skal eg sjekke mitt pågående prosjekt om det er tørt, hvis ikkje blir det strikkings!

 

 

LAG DEG EN FIN KWELL
OG KOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer

Siste innlegg