Fra Kaos til….mer kaos…

 

Dette er bildet eg ønsker for Hobbyrommet, jepp….Bare tellekanter over alt! Veeel…det er ikkje enkelt når det plutselig dukker opp så mye rart som ikkje passer inn i malen for å si det sånn. Allerede, ja bare etter et par dager har det dukket opp en del som ikkje helt passer inn i denne hylla, det står pr nu på toppen å venter. Det skal forsvinner snart når eg har funnet en annen plass…Dette er som et digert puzlespill!

 

 

 

 

Mente du KAOS!? Jadda, det ene øyeblikket ser eg enden på det, så rusler eg inn på Garnrommet og vipps så er det jaggu kaos igjen! Inne på det Garnrommet er det MASSE nips, mye av det hang eg i sin tid bare på veggen fordi eg ikkje visst hvor eg skulle gjør av det. Nå har eg skrudd ned noen og 30 kroker hvor alt hang og dratt det med meg inn her. Her er “sentralen” kan du si, her sitter eg å sorterer….En og en ting: Beholde? Pakke bort?
Eller kaste?
Det var her eg mente det hadde vært greit med noen roteskuffer under skrivebordet vettu,
siden eg ikkje har det måtte eg finne på en…

 

(Skrivebordet er 240 cm X 220 cm)

 

 

 

….alternativ løsning! I denne kurven kan eg legge ting som ikkje hører hjemme noe sted, men som eg ikkje har lyst på kaste. Her gjelder det å være streng for eg tillater ikkje mer plass til “unødvendige ting” – En kamp om plassen kan du si! Til slutt når eg er i mål skal skrivebordet være tilnærmet heeelt tomt! Det er jo her eg skal boltre meg når eg trenger plass til å kreere, da kan det ikkje vært fult av nips og dill!

 

 

 

 

Selv om det ikkje ser sånn ut så kommer det seg på denne siden også *ler* Har en del hyller igjen som skal opp på veggene, mulig eg kjøper noen til, får sjå. Nå har eg også avgjort hvilke strikkevesker som får bo her inne, de henger der bakom døra og på selve døren skal eg henge et sånn StrikkepinneSystem – Veldig praktisk!

Jadda jadda, det kommer seg! Det tar tid når man ønsker et Hobbyrom med skikkelig orden *ler* + det vokser jo frem rot andre steder også når man holder på, ja det forplanter seg vettu
og når man samtidig skal holde det i sjakk….Ja da tar det jo tid!

 

 

 

 

Har fortsatt litt garn igjen som søker nytt hjem, så send meg en sms om du er interessert (93 89 92 25)
Fra venstre: Baby Rosa Rubin og Naturfarger Safir 700gr 100 kr, Falk 850gr 250 kr
og sist en pose med diverse deilig alpakka 950gr 200 kr (Alpakka <—SOLGT!)

Da er det bare deilige FALK og Rubin/Safir igjen 😀 

 

 

 

 

Skulle du trenge noen strikkekurver har eg disse flotte! Ååå de rommer utrolig mye garn! Den største fra venstre selger eg for 150 kr, de 2 andre som er like bare i forskjellige størrelser får du begge for 150 kr.  Har også 6 små kurver som eg gir bort gratis om du kommer å henter de 😀 Alt dette er en del av det rotet som forplanter seg
og står nå i gangen….Kunne godt tenke meg å få det ut ja 😀 

 

Jaja, straks kwell og eg holder på å koke kaffi, om eg skal sette meg til med serie
og strikketøy eller fortsette å rydde, ja nei det har eg ikkje bestemt helt ennå….

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂 
Vibbedille på Instagram

5 kommentarer
  1. Ble så inspirert av deg og hobbyrommet ditt at jeg rett og slett kapra kjellerstua som hobbyhule 😂 mangler bare en kommode til garn og litt annet småstasj så er det klart til å nytes 😁

   Kos deg med organisering/rydding og hobbyleringa 😊

  2. Synes du har fått på plass mye. Veldig fint med den Kallax-hylla😊.
   Hadde jeg bodd nærmere, skulle jeg tatt meg en tur og sett på kurvene dine😊
   Ønsker deg en fin kveld 😊

  3. Synes ikke det ser så verst ut, du har jo så mange ulike ting og tang. Men du, har du prøvd selv eller skal strikke de utrolig fine bamsene?

Siste innlegg