GJENBRUK AV KJENDISER

Foto: Tv2

Det å være kjendis i Norge i dag er ikkje det samme som før! Terskelen for å kalle seg en kjendis er omtrent  lik 0! Du kan være heldig å komme inn i varmen bare ved å være noen sin ex eller ha riktig etternavn, men vil du være helt sikker på å nå frem bør du melde deg på et Reality Program. Spiller ingen rolle hvilket, send inn en søknad og du får bli med på ALLE! SÅ nei, det å være kjendis er ikkje like status som før vil eg tro? Eg vil tro at de som virkelig er typ A-Kjendis føler seg litt snytt når man ser hvor enkelt det er å bli en mye omtalt kjendis i dag!
Det fødes nye hver uke.

For 20 år siden da f.eks Robinson ble sendt første gang! WOW! Det var stas det og nåløyet for å få bli med var nesten usynlig! Hele Norge benket seg i sofaen og me koset oss glugg ihjel!! Nå i dag er det jo nesten litt sånn panikkleting etter fjernkontrollen for å finne noe annet enn Reality på tv! Alle kanaler produserer og sende det ene programmet etter det i andre i beste sendetid og det er blitt så utvannet og slapt…

Kan jo nevne noe av det som florerer:
Charterfeber
Kulinaris
Farmen Kjendis
Bloggerne

Paradise Hotel
Skal vi danse
4 Stjerners middag
Master Chef
+ det i tillegg er kommet noen helt nye som “I lomma på Silja”, “Ex on the beach”, noen fler? Vel, uansett dette er jo haugen på nok!

Programmene i seg selv kunne være kjekke de, det eneste eg egentlig sliter med er jo at det er AKKURAT de samme folka i ca ALLE programmene!? Altså et GJENBRUK!! Hva er greie liksom?? I tillegg til at de deltar i noen/alle av disse programmene så popper de også hele tiden opp i vanlige programmer (Som f.eks GMN) og nyheter, ja det er de samme folka som også dukker opp som programledere, verter, ja you name it! De er over alt haha Hva er greia liksom??

 

TAKK OG PRIS FOR NETFLIX!!

 

2 kommentarer
    1. Helt enig, hvor mange sesonger av det samme greiene trenger vi egentlig. Og at noen i det hele tatt får være med, er meg helt uforståelig (trenger ikke nevne navn, men det ligner på en grønnsak????).

    2. De går igjen og igjen i all realityprogrammer, dessverre. Det er selvsagt fordi A- kjendisene takker nei – de trenger ikke delta på dårlige program for å bli kjent. Siden de takker nei år etter år, og så kommer C- kjendisene på banen, de som så gjerne vil bli kjendiser.
      Jeg synes det er kjedelig at de samme går igjen i alt, og at de er «kjendiser» fordi om de driver en råsablogg.

      Vi har Netflix og HBO, men bruker det sjelden. Jeg synes det er vanskelig å finne noe å se på. Det blir derfor til at v ser mye på NRK, og delvis litt påTV2.

Siste innlegg