* H Ø S T L U E R *

Designet av Adriana M.

 

Det er ingen tvil om at høsten er i anmarsj, kjenner det på nattetemperaturen og eg fryyyder meg! Gleder meg til vind og regn pisker på vinduet inne på Hobbyrommet! Ahaa da snakker me kosefølelse innendørs! Det er ikkje så lenge til det er godt å trekke ei lue ned over ørene i morgentimene på vei til jobb og skole. Det er bare å hente frem heklenåla og sette i gang! Eg er ganske sikker på at du også trodde denne lua var strikket? Det gjorde eg, men ble veldig fasinert når eg fant ut at den var heklet, derfor havnet den her på bloggen i dag!

 

LEAFY Knit-Look Slouchy Beanie
Bildet over
Str ungdom og voksen

 

 

 

 

 

Designet av Adriana M.

 

Denne er også heklet! Eg var ganske så sikker på at begge var strikket, men der tok eg jaggu meg feil 😀
Flotte er de nå begge 2 😀

 

RILEY Knit-Look Beanie
Str Barn til voksen

 

 

* * * *

 

 

Dagen i går ble ganske travel, mye mer enn forventet, men akk så gøy da! Selv om det fortsatt er en del armbånd igjen ble det en bra dag i går! Så pass bra at eg dro ut på Kreativ etter at eg var hos legen (Midt i rushet!! Sjeldent eg gjøre i 30 på E39!) Fikk en del forespørsler om det var mulig å bestille og eg svarte jo ja, ergo trengte eg farger eg ikkje hadde 😀 Så ja, i dag benker eg meg inn ved skrivebordet og starter øverst på Bestillingslista og jobber meg nedover. Eg har bestilt mer svarte bokstaver så det blir noe dager før de kommer, tenker da på dere som ønsket svarte bokstaver. Veldig mange ønsket “Fuck Cancer” armbånd og eg er på saken! De som har bestilt får først og så legger eg ut andre “FC” armbånd her på bloggen.

Det er fortsatt mange armbånd igjen HER PÅ DETTE INNLEGGET. Ut i fra hva eg har solgt så fant eg jo ut at min smak muligens ikkje var den som slo best an *ler* Eg elsker jo alle de med “insekter” 😀 Alle de som er solgt  ligger pakket og klar for å komme seg i posten. Eg skal på posten å hente noen pakker
i morgen så eg sender de da 🙂

Ok, da er eg klar for å starte dagen!
Woop Woop!

 

 

LAG DEG EN BRA DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg