Hjemmelaget Dumplings med Rispapir

 

Det var dette er skulle lage i går, men eg fant jo ikkje rispapir! I dag stakk Amira og eg innom Mega der hun bor, så da ble det rispapir! Når eg endelig kom hjem i ettermiddag kom eg tegn etter hvert på kjøkkenet
og dette var enkelt å lage! Selv rispapiret gikk jo som en drøm!

 

 

 

Allerede her ser det jo digg ut! Hovedbaser er kyllingkjøttdeig. Siden dette ikke er min oppskrift linker eg til rettmessig eier på TikTok KLIKK HER! (Å nei, det er ikke skummelt!)

 

 

 

Dypper papiret i vann 2-3 ganger og lar det ligge sånn 1 minutts tid, da blir det perfekt å jobbe med.

 

 

 

Eg følgte oppskriften 100% og da ble det 16 dumpling som eg stekte i airfryeren. Nesten gang kommer eg sikkert til å ta bitte litt Otelia olje på for å få de enda mer crispy 🙂

 

 

 

Ingenting å si på smaken, uten chilien eg tilsatte ved servering tror eg de hadde blitt litt tamme…? Men her er det mange muligheter, tilsett de smakene du måtte ønske, så neste gang blir de nok “Mine” 🙂 Absolutt etane, eg spiste 6 stk sammen med salat og paprika, men fornøyelig mett – Skal absolutt gjentas! Å lage dumping på denne måten er jo genialt siden platene ikke inneholder mel 🙂

 

 

 

NYT

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

1 kommentar

    1. Spennende. Har aldri kommet så langt at jeg har laget dem, selv om minstemann læret de da han gikk på ungdomsskolen og prøvde seg i heimen. Nå som man har airfryer tilgjengelig burde jeg prøve meg. Mye ble brått lettere med den

Siste innlegg