Hund eller Katt? – Oppskrifter

Designet av Astrid Schandy

 

Akkurat som Mosaic hekling er Filet hekling litt på samme måte, du kan nesten “male” med heklenåla og lage det mønsteret du vil 🙂 Grytekluter er dessuten noe alle må ha for hånd på kjøkkenet, ja det er jo nesten som en forbruksvare å regne (I allefall her i huset da det uten problem kan tørkes opp tomatsaus fra gulvet med den nærmeste grytekluten….design eller ei!) <—Mannfolk!

 

 

 

 

Designet av Astrid Schandy

 

Siden det som blir for en forbruksvare å regne kan du hekle slike i gaver – Hvert år! Stadig påfyll er et must i flere hjem 🙂 Dessuten er mange grytekluter fine til pynt og bør derfor aldri brukes *ler* Har et par grytekluter som eg henger frem hver jul med samme intense beskjeden hvert år: “DISSE skal aldri brukes, ok?” Det har gått rimelig bra frem til nå…Så ja, det er bare å starte heklinga, om ca et halv år er me nok en gang på vei inn i pakkekaoset!

 

 

ASTRID`s 4 DOG-CAT POTHOLDERS
Bildene over
Str 22 cm X 25 cm
Hekleoppskrifter

 

 

 

* * * *

 

 

 

Sola skinner fra et nesten sky- og tåkefri himmel, 12 grader i øyeblikket, men det skal stige 🙂 Eg skal jo ut på hjul i dag kun for egen vinning! Hadde jo frisørtime, var det i forrige uke? Anyway, frisøren var syk så da skal eg dit i dag. Tror det blir en rimelig behagelig frisør time, eller timer blir vel det vel kanskje. Skal gjøre noe eg aldri har gjort før – tror det blir helt nydelig! Samtidig mens eg er ute skal eg se om eg får svingt innom på Plantasjen. Eg er jo på jakt etter en blomst og den var det kun Plantasjen som hadde fått inn i følge nettsiden, så da sater eg på det 🙂 Trenger også ei ny krukke, dvs det blir forhåpentligvis litt planting når eg kommer hjem. Har og steinbedet vårt i hodet om dagen for det trengs å ryddes i, så der må eg gjøre noe. Bestilte noe “jallagreier” fra en noe litt “luguber” nettside i natt haha I en søvning tilstand tar man muligens rare (Dumme?) valg *ler* Vel, det gjenstår jo å se da 🙂 Håper det funker for da blir det ganske fint, i allefall som eg ser for meg.

Ellers? Å ja jo, eg skal hente siste del av en forsendelse fra Rito på posten i dag, ser at den muligens lander i dag. Da blir det nok litt hobbylering i helga vil eg tro – Det er i allefall planen, men samtidig holder eg på med noe som må ferdigstrikkes. Det burde gå bra siden eg nå er godt i havn med både vårt og mor mi sitt uteområde 🙂
Tenker eg sitter her å slapper av frem til eg skal legge i vei.

 

 

LAG DEG EN
GØYAL FREDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg