HVILKET POLITI TILHØRER DU??

 

Altså, VETTU KA?? Det er sååå mye politi å forholde seg til! Som om det ikkje var nok å måtte følge med på hvem som lurer i buskene når me er ute å kjører (litt for fort?) så finnes det pillemen en ansatt bakom et hvert nick/konto der ute på det stooore nett! Gruppa for selvutnevnte politi er vel den største på nett, en god nr 2 er vel gruppa for de som føler seg krenka? Tja de går vel litt hånd i hånd de to gruppene…Arrester meg om eg tar feil…Det ville uansett ikkje vært første gangSukkEg som trodde me skulle kose oss? Betyr et nytt år at me bare var kom til endes og derfor kan starte omatt på alt gnåålet?

Før eg starter skal eg feie litt for egen dør – Eg får nemlig alltid beskjed om det hver gang eg ytrer litt sterke meninger om hva eg syns om f.eks garnkvaliteter…Politi, ja ok, eg er nok en form for politi selv…Eg er i allefall blitt stemplet *Regelrytter Politi” sikker 100 ganger (mulig eg overdriver litt, men men…det er mange ganger, faktisk hver gang eg påpeker ting som faktisk er feil/galt). JA! Eg har sterke meninger når det gjelder å kopiere/stjele andre sine design, det kommer eg til å ha så lenge eg virrer rundt på det store internettet. Det å stjele inntekten til andre vil aldri bli ok, sååå, enn så lenge er eg nok *Regelrytter Politi* – Bære stolt den caps`n der gitt!

En annen ting eg har slått hardt ned på er når noen blir kritisert for garnvalgene de tar…Hmm…ja det er ganske utrolig hva folk skulle bry seg med? Eg som var sikker på at me for lengst var kommet til enighet om at prisen gjenspeiler på ingen måte kvaliteten på garnet...me var vel i det minste blitt enig om å være Uenig, ikkje det??
De som ikkje tror på det blir rundlurt haha.

Noe eg sjeldet våger å skrive om, eller ytre særlig meninger om er Religion og Politikk! Det er 2 skumle tema som bringer frem alt for mange meninger og det ender stort sett med at veldig mange føler seg såret og krenket – Dessuten kan eg ikkje nok om noen av disse temaene annet enn de meningene/følelsene eg måtte ha selv. Da er eg glad for at Kjerringtanker og Bunny Trash finnes, de våger! Ikkje bare det, men eg vil tro de både kan og vet mer enn de fleste når det kommer til dette. Begge to har de i allefall erfaringer med både det ene og det andre.

Men ok, nå gjenstår bare alle de andre Politigruppene som finnes….Det finnes et politi for alt! Absolutt ALT! O M G ! Lite visste eg at da eg uttrykket min glede over noen plasbokser i går skulle ende opp med at eg fikk tilsendt bibelvers…!? Ja det var et hån at eg som offentlig (!?!?!) personlig gikk ut med at det var ok å kaste jula ut allerede 1.nyttårsdag!?? Min intensjon var å vise hvor lykkelig eg var for endelig å kunne lage meg det systemet eg hadde drømt om når det gjaldt julepynten! Dessuten kaste eg ikkje ut jula…eg satt den inn i et ryddig system + at den endelig fikk plass på en ren og varm(?) bod og ikkje en iskald garasje…sukk…ikkje nok me at eg må følge med bakom alle buskene når eg er ute å kjører, men jaggu må alle buskene og vel så det overvåkes på nett også – Som sagt: Et politi for alt!

Vet ikkje hvilket politi de tilhørte de som mente eg måtte slutte å “leke” bedre enn alle andre!? Det var i fjor sommer da eg endelig var ferdig med Hobbyrommet. Fikk beskjed om at alt var enkelt når man kunne slå rundt seg med penger, hvordan DET var mulig når eg faktisk var ufør? Kanskje det var *UførPolitiet*? Ikkje vet eg, men det er mange nok som mener mye om oss som er ufør, så for å ta litt til motmæla bladde eg opp og beviste at Hobbyrommet faktisk ikkje kostet meg ei krone! Noen ganger føles det litt beghagelig å trykke noen litt på nesa…Uten at det skal bety at eg føler meg bedre enn andre, for det er eg så absolutt ikkje.

Bare for å motsi litt andre meninger når eg først er i gang: En hver mamma har rett til å ikkje amme f.eks, om hun velger å amme kan hun selvfølgelig også gjøre dette offentlig, hvorfor ikkje liksom?
Det er jo det naturligste som finnes ♥

 

 

NOEN POLITI TRENGER
EI BOT SELV!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

10 kommentarer
  1. Kan ikke skryte av å være så mye politi. 🙂 Ser det hender folk legg ut om noen som har fått stygge kommentarer eller er sletta.Får ikke med meg det.Det betyr vel at æ ikke e så mye på disse sidene. 🙂 Bryr mæ lite om hvilket garn folk velger,anna enn at de kjøpe det garnet de har råd tell,uten at folk kritiserer de for det. 🙂

  2. Ikke bry deg om de, mange som er missunelig og rakker ned på andre.
   Plastbokser er gull❣️
   Og ikke noe er bedre en orden 🤗

  3. Hån ! Intet mindre. Personlig kan jeg bare snu det tilbake mot vedkommende : jeg vil hevde at det er foraktelig at noen mener seg berettiget til å dømme andres valg for sitt eget hjem. Er det noen som håner, så er det deg, du ukjente.

   Jeg håper at vi andre klarer å uttrykke ofte nok hvor vi står, Vibbedille – til at slike giftige stikk ikke svir som verst.

  4. Har brukt plastbokser(ganske mange)til julepynten i mange år jeg,er kjempefornøyd.Det er jeg sikker på du blir også.

  5. Plastbokser er gull når en skal «kaste» ut jula.
   Men det var ikke problemet her. Det var vel at du pakket ned jula allerede 1. januar.
   Er det mulig??
   Jeg venter litt til. Men det er min måte og gjøre det på, og du har din måte.
   Hva kan være galt med det.
   Flott og ryddig system du fikk. 👍🏼👏🏼

  6. Måtte le og lese opp for gubben om bibelvers (han er den troende av oss) og han bare stirra på meg i vanntro og mente personen burde ta seg en pille. 😄
   Jeg satt for en time siden og lurte på om eg skulle pakke ned juletre osv i morgen.. vi har vært vekke en uke og kom hjem i 22 tiden så derfor står alt ennå. Men må visst passe meg for bibelpolitiet 🤣
   2022 eller 1822, tja, folk har kke blitt mye klokere på enkelte ting.

  7. Jeg sitterte ikke bibelvers.. og for meg er det helt greit at du ryddet vekk jula første nyttårsdag selv om jeg gjør det langt ut i januar.

   1. HALLO! 😀 Nei du siterte ikkje bibelvers hehe Men det var det andre som gjorde og vel så det 🙂 Eg reagerte ikkje på det du skrev, overhodet ikkje, eg pynter tidlig og du noe senere – Begge deler er innafor 😀

    1. Jeg er i grunn litt nysgjerrig på hvilke bibelværs som ble brukt som argument.
     For den massive julepyntingen veldig mange av oss driver med tror jeg ikke har sin bakgrunn i kristendommen og kristen tro. (Mer røtter i den hedenske feiringen Jol)
     Når jeg ser på peisen min stappfull av nisser tenker jeg på da Moses(?) knuste gullkalven. Og budet “Du skal ikke ha andre guder enn meg…”
     Så lenge du ikke pelmer ut Jesus og julekrybba før litt ute i romjula tenker jeg det må være innafor.

  8. Hurra…. der forsvant HELE innlegget mitt.
   Da får jeg korte det ned.
   En vis mann/kvinne sa en gang:

   “Har du ikke noe godt å si hold munnen lukket.”

   Men, det er et men, meninger skal man klart ha, men vær saklig!! Skal det kritiseres,argumenteres eller hva det måtte være.
   Samtaler som er skrevet seriøst, og velforklart, er gjennomtenkt og ofte vært et tema og et problem som man leser seg lei på. Det MÅ da for enkelt kritiseres gjerne svært usaklig og ingen gode alternativer til det som er sakt. Hva kan DU//DE/DERE gjøre bedre?
   Det er stort sett voksne og godt voksne som svarer og kommenterer innlegg og mange bør tenke seg om to ganger før de trykker “enter”. Joda, man kan svare det man vil. Men blir det noe fornuftig svar/evt blir ting hørt slik du vil, hvis ting slenges ut i irritasjon og kanskje aversjon. Hva vil man oppnå med slike kommentarer og svar?
   Jeg er ikke 100% enig i alt som blir sakt og gjort på alle sidene rundtom. Kanskje noe her inne også, husker ikke i farta. Men holder meg da saklig, hvis jeg virkelig føler ” dette MÅ jeg kommentere”. Så så lenge ting bare er usaklig og helt ut av kontext… bibelvers og plastbokser… bare referer det jeg leste.
   Du er flink du Vibeke. Bruk boksa dine, og ja garn er ikke garn.. smertefullt enig og mønster kjøpes. Der har nok jeg syndet litt opp igjennom. Mtp mønster. Men ingen er feilfri. Uansett, ikke greit å være hverken usakelig eller frekk på kommentarer. Kos deg 1ste uka i januar.

Siste innlegg