Hva kostet Hobbyrommet?

 

Det manglet ikkje på fine og koselige tilbakemeldinger i går da eg la ut vlog av hele Hobbyrommet 😀
Å ja, eg er selvfølgelig kjempefornøyd med hele rommet, det er nesten så eg ikkje har lyst å sette
i gang med å kreere fordi eg vil ikkje rote det til *ler* Amira er den som har skrudd opp alle hyllene og kommoden, Dib var den som kjørte rundt å hentet det eg shoppet på Finn, ellers? Jepp, eg har ordna sjøl!

Eg nevner i video`n eg la ut at hele rommet er på budsjett og da mangler det ikkje på spørsmål, som f.eks: “Hvordan er det mulig å få et så fint rom på budsjett?” Vel, det er jo lov å være kresen selv om man lager noe på budsjett 😀 Eg har vært veldig bevisst på hva eg ville ha, og ikkje minst har eg vært tålmodig, det er vel nøkkelen her. Selvfølgelig er det mulig å få alt i hus på én dag, og bare montere —> VOLÁ, men da koster det også.

Totalprisen på hele rommet (utenom alt Hobbystashet/Garnet som eg har opparbeidet meg over en del år) stoppet på ca 6800 kr – Det er det alle “møblene” eg har i rommet koster + en del av de oppbevaringstingene.

La meg ta deg gjennom regnestykket for til syvende og sist har eg egentlig ikkje betalt
ei krone for dette Hobbyrommet…sånn egentlig!

 

 

 

 

Denne Kallaxhylla betalte eg 250 kr for i 2017 (På Finn) da kjøpte eg den til Garnrommet eg laget til den gang.
Det samme med den single høye Kallaxhylla som eg har bøkene i (Den ser du på
vlog`n)

 

 

 

 

Disse kurvene eg falt for kostet 99 kr pr stk på Ikea, eg kjøpte 6 stk (594,-)
De er i stål med håndtak i bjørk.

 

 

 

Kjøpte 3 nye Lackhyller, 2 stk til kr 149 pr stk og den lange på 190 cm til kr 229,- (Alle disse hyllene kan fint kjøpes på Finn.no, det er alltid mange av de) Kjøpte også 3 små hyller (á 69 kr)
de får eg ikkje brukt så eg skal ut på Ikea å bytte de i noe annet.

Avisstativet på veggen er også fra Ikea, kr 199,.
+ de som står på pulten, “Tidsskriftsamler” 2 pk kr 149,- (Eg kjøpte 2 pakker = 298,-)
Skådistavlen på veggen kostet 199,- og en 3-pk med de glassene som henger på koster 90 kr,
eg kjøpte 5 pakker + noen poser med klyper og kroker (Betalte ca 900 totalt for hele systemet)

 

 

 


Kjøpte en Malmkommode siden det er “Family” tilbud og den kostet 999 kr. Kjøpte også topplate i hvitt glass (350 kr). Til 4 av skuffene kjøpte eg slike plastbokser på Europris. Pr skuff kostet det 360 kr – Altså totalt 1440 kr.
Det mest fornuftige eg gjorde med alle de skuffene!

Disse små kurvene kostet kun 15 kr (kjøpte 4 stk)

 

 


Skrivebordet var det som var vanskelig å få tak i – Ikea hadde jo selvfølgelig sluttet med denne! La inn søk på Finn i mars ca, og ventet….I slutten av april dukket hjørnebordet opp et sted ute på Jæren, 400 kr! La meg legge til at når dette ble solgt på Ikea kjøpte man bordplate og bein hver for seg. 1 ben kostet ca 130 kr (De justerbare som eg har) bare dette hjørne har 5 ben. I juni fikk eg tak i det ene sidebordet som er 60X120 cm + kontorstolen til kr 250!! Jepp, begge deler altså! Rett etterpå fant eg det andre sidebordet og betalte 100 kr for det! Totalt er det 13 ben på hele skrivebordet, altså 1690 kr hvis eg hadde kjøpt de på Ikea…totalt for hele skrivebordet MED ben betalte eg altså kun 750 kr inkl kontorstolen 😀 Nå om dagen flommer Finn over av skrivebord som dette siden mange selger hjemmekontorene sine!

Tålmodighet er i grunnen det eneste du trenger, i allefall om du vil spare penger.

Veide for og i mot OM eg skulle linke til alt, men etter som spørsmålene rant inn om “Hva koster…?”
og “Fra hvor…?” tenkte eg det var like greit, så finner du evn det du ønsker med en gang 🙂

INGENTING av det eg har kjøpt er på noen måte sponset!

 

 

 


Slik så rommet ut da eg bestemte meg i februar for at dette rommet skulle bli mitt!

Men ok, for alt som eg har på dette rommet, nytt og brukt (utenom hobbyting og garn etc) betalte eg ca 6800 kr, ok? La me se på hva eg har solgt, ok?

 

Trimsykkelen som sto her inne: 1000 kr
Masse garn: 3200 kr
Den lille pulten eg hadde i gangen: 500 kr
Longboard: 600 kr
Totalt ble dette 5300 kr

 

+ at eg har spart litt penger: 1800 kr
(Hver uke gir mor mi meg 200 kr fordi eg handler og ordner, uansett hvor mye eg sier NEI så slipper eg ikkje unna hehe
Disse + litt exstra eg fikk da eg ordnet hele terrassen med blomster etc)

Totalt har eg da altså “tjent” : 7100 kr
Tja, ka skal eg si? Dette viser jo at eg “tjente” mer enn utgiftene og gikk i overskudd med 300 kr for å lage meg dette herlige Hobbyrommet 😀 Det er mulig ser du, selv om man er 100% ufør – Det tar bare litt lengre tid. Tålmodighet er en dyd heter det *ler* Men, dette er jo et bevis på at alle kan i grunnen lage seg det rommet de måtte ønske seg og du kan til en viss grad være kresen, selvfølgelig så kan du det! Eg var kresen, og på den måten fikk eg akkurat det Hobbyrommet eg drømte om!

 

REDIGERT (2.januar-22): Nå i ettertid har eg ryddet/lagt til en del på Hobbyrommet, siste Update finner du HER INNE (Vurdere allerede flere slike kommoder!!)

 

Neste prosjekt?
Vel, på en måte er eg i gang med det; Det gamle Garnrommet skal nå blir en “Bod” som det opprinnelig er ment som. Der inne er det en DIGER kallaxhylle (sammesatt av 2 stk, selvfølgelig kjøpt på Finn for en slikk og ingenting i 2017 + en noe mindre Kallax) Planen er at Julepynten skal inn i dette rommet, når eg neste gang pakker ned jula skal eg har store SmartStore bokser i hus slik at eg får rydde skikkelig i pynten. (<—“Beviset” for at eg holder det eg sier hehe I går (1/1-22 ble nemlige dette gjort) 

Ellers skal Ali bruke det meste av hyllene til verktøy og alt han har ha dubbedingser. Han må tømme “kontoret” sitt slik at han kan fikse det fint 🙂 Han er utrolig flink å male bilder så kanskje han nå endelig kan få plass til staffeliet sitt igjen? Skal også ha noen av hylle til å lagre ting som vaskemidler etc som me gjerne kjøper litt extra av når det er tilbud.

 

* * * *

 

 

I dag? Vel i dag skal eg prøve å nyte at eg er ferdig! Skal ut å farte litt for mor mi. Vanligvis er det søsteren min som tar ukas første handlerunde, men siden hun er på ferie blir det meg. Lotto skal innleveres og sikkert noe som trengs fra Rema. Selv skal eg svinge innom ObsBygg og snappe med meg noen pakker tapetklister. Sååå tenker eg at eg kan begynne litt forsiktig å tilberede til denne skulpturen eg skal i gang med! Kanskje eg også må prøve meg etter hvert på det Diamond Painting greien eg fikk i posten?

Bare for å nevne det…..det regnet i natt og det regner nå
Trooor det tar en stund før klærene som henger til tørk ute er tørre…SHIT!

 

 

LAG DEG EN FLOTT DAG
OG NYT DEN

 

 

 

Dib har besøk av en kamerat fra Bergen så eg skal straks
steike en stabel med bestilte pannekaker 😀

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer

Siste innlegg