Hvordan male sin egen Russedress?

Reklame | Rito Hobby

 

Det var en lettelse når pakken med Russedressen gikk i posten på tirsdag. Ikkje misforstå for eg har virkelig koset meg hele måneden eg malte på denne, ja det er jo en ære å få male russedressen for noe 🙂 Eg klarte å få den ferdig i tide, og det er ikkje alltid like enkelt når man bobler over av gode/sprø ideér.

 

Hvis du vil se dressen med “innmat” så er datteren til Vivian (mammapåhjul) modell i DETTE INNLEGGET! 😀

 

Eg har tidligere kun vist sporadiske bilder for å ikkje røpe for mye, ville jo gjerne at datteren hennes skulle få en overraskelse når hun fikk den. Nå kan eg trekke et lettelsens sukk, for hun ble veldig godt fornøyd. Selvfølgelig må eg har mitt eget innlegg om denne dressen, kan jo tillegge noen flere detaljer og ikkje minst litt tips og gode råd om du skulle finne på å sette i gang med en selv – Neste år kanskje?

 

På hele dressen har eg brukt POSCA Tusjer og Color PLUS
maling som eg har fått fra Rito Hobby. 

 

Når alt er ferdig henger eg dressen ut å sprayer motivene lett med litt lakk
(Matt eller blank, alt etter hva du syns er finest)

 

 

 

 

Ryggen var den største jobben og det tok tid, ja en ukes tid ca, dette fordi at hver eneste farge og strøk skal tørkes skikkelig før man fortsetter. Mulig eg er ekstremt nøye, men slik gjør eg det for å få det beste resultatet. Starter med å måle opp og så tegnes alt på med vanlig blyant først. Hele fremgangsmåten på hvordan eg tegnet og malte ryggen kan du sjekke ut HER INNE 🙂

De fine flammene på lommene er etter ønske og de er tegnet på med Posca Tusj, også tusjene må du gå over med flere ganger – Dette fordi man maler på rødt. Å ja, tusjene er flytende maling og ikkje som vanlige tusjer.

 

 

 

 

Før eg startet å tegne/male strøk eg på alle bokstaver og merker. Ser i russegruppa på Facebook at mange sliter med strykemerkene, ja at de løsner. Trikset, som også er beskrevet i bruksanvisningen, er at man fester bokstavene med nåler og stryker fra vrangen eller fra baksiden. Denne dressen hadde så smale bein at eg strøk de på fra baksiden og de er fullstendig klistert!

 

 

 

 

Horror Isen ble ganske så bra om eg skal si det selv. Eg så flere slik is på Pinterest
og da hermet eg å bare tegnet de rett på dressen.

 

 

 

 

Et forsøk på Grafikk mylder 🙂 MYYYE tørketid hehe
Dette er malt med en blanding av både tusj og pensel.

 

 

 

 

Det var en selvfølge å male en løve et sted, helt fra eg laget Dette bilde til henne har eg visst at hun liker løver, selv om denne var en mer barnslig utgave 🙂

 

 

 

 

Logo`n til ALS var en selvfølge å ha på dressen ♥

 

 

 

 

Litt gadgets måtte til og når man er russ skal det feires,
så eg putt
disse 2 i pakken 😀

 

 

 

 

Brynet meg også med litt Hama Mini
og fikk til et par ALS nøkkelringer 🙂

 

 

 

 

Her ser du ett strøk med Posca, men etter en halvtime er det tørt nok til å kjøre på. Husk å ha noe inne buksa når du maler. Eg hadde ei lita skjærefjøl, dette for å ha et godt underlag når man tegner, men også for å unngå at fargene blør over til baksiden av beinet.

 

 

 

 

Vel vel, da skal eg bare fortsette her på Hobbyrommet, har noen festlige papegøyer under oppseilig og noe annet som eg tenker går i posten over helga. Biff`n som Dib og eg skulle kokkelere i dag er utsatt til i morgen….! Me hadde planlagt å starte på kjøkkenet i 16 tiden siden han skulle til en kamerat i kwell, men nå måtte han på jobb i steden for og går ut etter jobb. Tja, da får det bli biff i morgen da….

Hmm, tja, bare ta litt nudler i dag da tro?? Ikkje sant….

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

8 kommentarer

Siste innlegg