Ikke for Nybegynnere….

Designet av Sybil R

 

Ja det skriver designeren altså, at disse ikkje er for nyebegynnere. Kan vel kanskje være enig i det, kommer jo an på hvor fersk strikker du er? Hvis du er nybegynner, men har et godt grep om pinnene og klarer å strikke fast, vel….Da er du godt på vei til å få det fint om ikkje annet 😀 Intarsia er jo ikkje vanskelig, det dreier seg kun om
å skifte farge midt på en pinne/omgang, burde være overkommelig? <–Bare husk å tvinn trådene for du vil ikkje har et hull ved fargeskiftet, nei nei, da risikerer du at blomsten “faller ut” etter hvert. Short-Rows? <–Det er jo egentlig bare kortere omganger, du snur og springer tilbake før du har strikke ferdig, gjør du det nok ganger vil du oppnå ønsket effekt 🙂 Muligens du burde øve litt på Short-Rows`n, kan være litt tricky å få de snu`ingene fine, men du finner fort ut av det.

Tja, la oss si det sånn: Er du en nybegynner, men KAN strikke og du kan holde pinnene med et fast og bestemt grep? Vel, da er det ingenting i veien for å prøve seg – Det er i så fall den eneste måte å få det til på 🙂

 

 

 

Designet av Sybil R

 

Får du det til, ja da har du noe av de kuleste gryteklutene til å henge på veggen 🙂 Eller, legge til sides for å bruke som Julegave (<—-Jadda, nå er det på tide å begynne å bunkre opp!) Eller, du kan strikke mange slike lapper (Kan garantere at de ikkje er kjedelige å strikke!) og sy de sammen til tidenes råeste teppe, bare et tips!

 

JASMIN
Bildene over
Ca 22 til 25 cm i dia

 

 

 

 

 

Designet av Sybil R

 

Her har du muligheten til å øve deg på noe og enklere; Kun 2 farger og en mer overkommelig størrelse. Dessuten er oppskriften gratis, dvs du trenger ikkje kaste vekk penger på noe du kanskje ikkje fikser *ler*

 

PIXEL STAR
Gratis Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Sybil R

 

Ellers hva med disse gryteklutene? Helt uten “bakgrunn” og hele Intarsiateknikken frafaller 🙂 Beine veien og rett frem, eller, du må fortsatt benytte deg av Short-Rows, men det fikser du nå – Garantert!

 

STELLA PORHOLDER

Sånn *Klapser med hendene* – Da har du noe å styre med på denne mandagen.

 

 

 

* * * *

 

 

 

Mandag ja, 13 gr i tastende stund, men sola skinner nå i det minste! I går kwell tok eg å ribba chiliplantene mine, som nevnt før var Chilien fin, men selve planta så ut som den tok kwellen for en stund siden…

 

 

….har latt fruktene henge og henge for meningen er jo at de skal bli RØDE, men nei, mine forble knall grønne.
De er gode da! Ja de er i den skalaen at eg fint kan knaske de, mister pusten bare bitte litt helt oppe mot stilken 😀 Litt usikker hva eg skal gjøre med de, eg har lagt røde chili på olje som eg smakte på salat i går: Veldig godt!
Tror kanskje eg bare knyter disse opp og henger de til tørk!? Fant en oppskrift hvor du kan tørke de i ovnen,
men man måtte være forberedt på en tåredryppende “eim” i huset under den ca 6 timers lange prosessen…..
Tror ikkje eg orker det!!

Vel vel, eg må ut en tur i dag, litt småting for mor mi 😀 Godt å få luftet seg litt også. Ellers? Hmm tror eg nærmere meg maling av skulpturen fortere enn eg ønsker! Litt sånn spooky når eg skal i gang med det føler eg, men men – Eg MÅ jo for neste skulptur hopper rundt i hodet og vil ut *humrer*

 

 

LAG DEG EN FLOTT
MANDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer
    1. dette ble litt vrient for meg men fint var det :=) chilien og paprika er 2 årige og andre år bærer dei gjerne mer frukt enn første år .
      Fesk chilie kan du legge i en pose eller boks og sette i fryseboksen ,når du trenger en tar du ut når den skal tilberedes ,den holder seg like fin og god der i flere år ,det hvet jeg for jeg har selv liggande i fryseboksen og dei er enkle å dele opp i frossen tilstand

Siste innlegg