Jakten på det fineste Babyteppe – Strikkeoppskrift

Designet av Gwennol Designs

 

Her har du muligheten til å få testet ut Intarsia Teknikken på et noe mer overkommelig prosjekt enn min Knitting Jacket *ler* Selv om lappen du skal strikke kun er 15 cm X 15 cm blir det nok en del tråder du skal bytte på, frem og tilbake, men likevel mye mer overkommelig enn en stor jakke med noen og 40 nøster! Jepp, men alt er jo mulig 🙂

 

 

 

Designet av Gwennol Designs

 

Du kan selvfølgelig strikke teppet så stort du har lyst, 3 størrelser får du i oppskriften. Lappene strikkes i remser
og du bestemmer antall lapper. Etterpå syr du disse remseren sammen og
VOLÁ et nydelig og spesielt Baby teppe, eller sofateppe er ferdig.

Teppet er strikket med 100% mercerized bomull, eg kan fort si at eg hadde gått for ull, men det er jo smak
og behag. Men etter å ha strikket noen store Intarsia prosjekt føler eg det er enklere med ull? Mulig eg tar feil, men det kan fort blir “tull” om garnet er så glatt at det vil beveger seg med tanke på teknikken man bruker. Bare en tanke og noe eg ser for meg…Hadde testet det godt først i allefall.

 

WOODLANS BABY BLANKET
Bildene over
3 Str – Hver lapp er 15 cm X 15 cm

 

 

 

 

 

 

Årets først og definitivt de søteste Korona Bæra eg har smakt! Kjøpt en kurv for et par uker siden og de var sure! Altså, på kwellsrunden på terrassen i går så eg meg nødt for å plukke de 6 røde som hang der. Kunne jo tenkt meg mer, ja til å ha i en skål med melk på, men men. Ville jo ikkje at de skulle bli overmodne heller…Jaja, gode var de og det er mange flere som skal bli røde. 1 Squash er også ganske snart ved anbefalt plukkestørrelser, og det har kommet en del agurker! Jadda, ser ut for at det blir en fin avling i år 🙂 *Hilsen bonden*

Blir nok å fortsette inne på Hobbyrommet i dag ja vil eg tro! I ryddepausene så driver eg å maler på noe der inne + det er mulighet for at eg henter hjem nok et skrivebord i dag! Fant et til på Finn.no og det har riktig lengde: 100 cm. Siden det selges for kun 50 kr kan eg like godt bare få det hjem å teste hvilken lengde som fungerer best – Kanskje eg bare beholder begge 2 også? 🙂 Skal ikkje nekte for at stor skrivebordplass er etterlengtet.

Mulig eg startet på kjøkkenet forresten, ja for hvis eg skal lage den chilien må eg gjøre det før noen roter på kjøkkenet! Eg ryddet/vasket i natt før eg la meg for å slippe i dag. Tar ikkje så lang tid med den gryta, skal skjære opp en del grønnsaker og så er det å få det i gryta, og på kok. Da klarer chili`n seg selv i 2-3 timer hvis eg bare ser på den inni mellom. Jadda! Sjekk hva du har i skapene dine, kanskje du også skal lage deg ei gryte i dag? Det er skikkelig DIGG – Oppskrifta kan du plukke med deg Her Inne 🙂 Eg plukket med meg noen former til fryseren da eg var innom Rema i går for denne gryta blir ganske stor, men det er perfekt middag å ha i fryseren!

 

 

LAG DEG EN FLOTT DAG!
HUSK Å KOS DEG!

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar

Siste innlegg