JULEKOS Nr 4 – Jul med eller uten Korona?

Reklame | Rito Hobby og Silver-Fox

 

Tenkt du? Desember er jo snart over? Syns disse 4 søndagene har gått lynkjapt! Godt at eg også har en Julegave på lur så det blir en runde til 🙂 Eller, dvs det blir KUN en trekning på Julaften, alle som har deltatt på disse 4 Julekos Søndagene er automatisk med i trekningen av en rimelig STOR Julegave ♥

Men ok, i dag er det 4.søndag i advent og eg har nok en gang hele 4 Gaver som skal ut å fly! Gave nr 1 er fra Silver-Fox med flere deilige dibbeditter, selvfølgelig helt uunværlige! En hver strikkeelsker vil jo ha forståelse for det 😀 I pakken er det en Boks m/nummererte markører -perfekt om du strikker raglan, Du får også en hel SAUEFAMILIE som er glimrende til smårester, eller garnprøver om du vil.

 

 

 

 

 

Gave nr 2 er også fra Silver-Fox, der er det noe alle sokkerstrikkere bør ha: En genial SOKKELINJAL! Det er bare til å trø på linjen og du får vite hvor lange sokkene bør være, eller du kan se hvor mange cm en skostørrelse er – Alt etter som 😀 I tillegg får du en Strikkefasthetmåler + 4 deilige Harry Potter markører ♥ <—Fant i HP markører i butikken akkurat nå, men du får nå i allefall 4 stk.

 

 

 

 

 

Gave Nr 3 er fra Rito Hobby: 2 deilige hesper fra Nordic Sky, et HÅNDFARGET (<–Nydelig garn i SW ull og nylon, 400 m-perfekt til sokker f.eks) og et NATUR (<—Deilig 100% merinoull, 400 m) som du selv kan farge med ei flaske BATIKK i fargen oransj 😀

 

 

 

 

Gave nr 4 er altså den siste ordinære JULEKOS Gaven for i år! Den er også fra Rito Hobby. En stor og romslig kommode som er super til f.eks Hama Midi Perler, du får også med 10 poser med perler + hele 6 Klikkbrett, så nå kan du perle store motiv om du ønsker 🙂

 

Bare før eg glemmer det:
Eg vil bare TAKKE

 

RITO HOBBY
Sømsenteret (Oslo)
Silver-Fox
Bittamis Design

 

For at dere stiller opp når eg spør om å delta! Det betyr mye å få lov å shoppe for å kunne gi det bort til de som er med på å bidra at min hverdag er innholdsrik og kjekk ♥ TUSEN TAKK ♥

 

Ok, for å delta må du kommentere under dette innlegget (Kommentarer på Facebook regnes ikkje med). Det eg lurer på i dag er litt mer alvorspreget:

Er jula di blitt påvirket av Korona? Da mener eg noe mer enn de restriksjonen som er ute i samfunnet. Har du måtte avlyst, flytte eller på noen måte endre julefeiringa? Me har det siste døgnet fått en smittet i familien som resulterer i at en er isolert og andre er i 7 dagers karantere. Siden me feire jula alene har det ikkje direkte innvirkning, men det betyr jo at resten av familien blir splittet og noen blir sittende alene som selvfølgelig er trist ♥

Derfor må eg nå ta å pakka noe gaver som skal bli hentet i morgen tidlig siden lokasjonen blir endret litt 🙂 Men men, krysser fingrene for at det går bra for alle de involverte.

 

Eg trekker disse 4 gavene Lille Julaften i løpet av kvelden. På julaften trekker en 1 som skal få en extra julegave som er rimelig STOR! Julegaven kan du se HER INNE!

 

 

LYKKE TIL!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

85 kommentarer
  1. Foreløpig ser deg ut som jula kan bli som planlagt men det vet me ikke ennå. Flere som har yrker der smitten er stor så en lever i spenning frem til julaften. Men en får ta det som det kommet og gjøre det beste ut av det for alle sammen uansett hva som skjer. Ha en strålende jul og nyt dagene.

  2. Det ser ut til at vi kan feire jul som planlagt, heldigvis. Men det er jo enda noen dager igjen og mye kan endres.

   Ønsker deg og dine en fin jul.

  3. Her jeg bor er det ikke mye smitte 🤞 så langt er vi heldige. Men skal aldri si aldri. Tar våre forhåndsregler og er hjemme🙂 god jul🎄

  4. Pr i dag har vi ingen i familien som e smitta eller nærkontakt. Men det går jo så fort det her, st vi vet jo ikke ka som kan skje før julaften. Vi krysse fingran for at vi kan feire som planlagt.
   Riktig god jul.

  5. Her blir det jul nr 2 som ikke blir som vanlig! i fjor døde min mor og da skulle vi plutselig ingenting! Da ble det bobiljul og nyttårshelg mon splitt alene uten kontakt med noen. Alle 3 barna fikk julehilsen pr. telefon fra et vakkert Vestland. I år ser det ut til at eldste datter ikke kommer inn i Norge i det hele tatt på grunn av testing på diverse grender! Da blir det enda en jul alene i bobilen og KANSKJE vi får sett dem i Danmark OM de får koronapass. Så dette blir en merkelig jul. Godt vi gamlingen trives i eget selskap og kan finne oss turterreng hvor vi kan være totalt alene og ute!

  6. Heldigvis unngått avlysninger så langt 😊. Så vil jeg bare takke for nok et inspirerende år sammen med deg på bloggen. Ha en riktig God Jul, med gode ønsker for det nye året til deg og dine ❤️.

  7. Så flotte gaver du har laga til. Her vert det julefeiring med få folk(til oss å vera), og med smitten rett i nærleiken. Og som i fjor vert planer endra og me lager jul i tråd med anbefalingene alle fekk… Så krysser me fingrane for ei god og frisk jul for alle.

  8. Forløpig alt ok, men nå ser det nesten ut som det er smitte overalt…. så håper julaften kan bli som planlagt 🙂 Fast tradisjon på 1.juledag utgår, det gjorde den også i fjor dessverre.
   Riktig riktig god jul til deg og dine 🙂

  9. Ikke selve juleaften har ikke blitt rammet siden vi har valgt å feire bare eg samboer og jentene våre I år pga masse smitte her i bygda.
   Men skulle vært på julebord med babyklubben men vi valgte å avlyse det for sikkerhetsskyld 😊

  10. Foreløpig er ikke jula vår påvirket. Men vi bor i mørkerødt område så tar ingenting for gitt. Julaften vil uansett ikke bli påvirket siden jeg og barna skal feire hjemme bare oss. Hjemmeskole på barna og hjemmekontor på meg, så satser på at risikoen for oss nå blir minimal framover 🤞🏻 Og 🤞🏻for at resten av familien også styrer unna.

  11. Selv om ingen i familien er smittet, er jula påvirket ja. Denne helga måtte jeg pynte juletre uten barnebarn, noe som har vært en tradisjon siden de kunne tilbringe en helg uten foreldre. En annen tradisjon, julemiddag med min manns familie er også avlyst, for andre år på rad. Dette fordi flere er redd for smitte. Så håper virkelig ting retter seg til neste år!☺️☺️

  12. Takk å lov at ingen,bank i bordet,har vært smitta.Byturer har det blitt lite av i disse 2 årene.Kun på diabetes kontroll,å en gang for å kjøpe litt undertøy. 😂 Liker ikke å handle usett på nett.Lykke tell med jula til dere,å håper det går bra med de i karantene.

  13. Her er det ennå ikke blitt noen endring for jula, drar hjem til min gamle far og håper på noen rolige dager uten smitte. Takk for en super blogg.
   God jul 🥰

  14. Enn så lenge er alle i familien friske. Middagen 2 juledag der hele storfamilien samles er også i år avlyst. Jobber på sykehjem og skal jobbe julehelgen. ⛄️🎄🎅🏻

  15. Jula mi er ikke påvirket av Korona,vi har klart å holde oss friske.Har en i familien som er ferdig med karantene 22 desember.

  16. Her følger vi spent med på innreiseregler. Kan alle komme hjem til jul??

  17. Vi har lagt alle planene på is pga koronaen. Ingen besøksrunde til vår mamma/svigermor da de begge er gamle og har sykdommer. Ingen planlagt jule middag med de eldste barna/barnebarn da det har vært smitte på skolen til vår minste. Eldste datter er sykepleier og jobber på sykehjem og ho tør ikke ta sjanser på smitte. Så i år blir vi alene hjemme med våre 2 minste, de 3 andre har egen familie med både barnehage og skolebarn

  18. Her i heimen blir jula som planlagt ut fra koronatiltakene. Stille og rolig sammen med barn og barnebarn. Uten korona hadde vi flere slektninger og venner på besøk. Vi koser oss uansett. God Jul til deg og dine.

  19. Heldigvis er nærmeste familie spart for smitte til nå, men vi har flere som er sterkt utsatt i jobben, så vi vet ikke ennå hvordan det går. Tvi tvi for en flott jul til alle 😍🌲🍄

  20. Accurat naa er alle friske og jeg haaper at det holder seg saann. God jul.

  21. Har måttet korte ned på antall besøk i jula for å forebygge smitte. Er heldigvis ingen av oss eller kjente som har korona, men man kan ikke være for forsiktig😊 Mange jeg savner og gleder meg til å se igjen siden💝 God jul🎄💫

  22. Indirekte har korona innvirkning på julen min. I form av ekstra mange arbeidsdager i både før og etter julaftenen.
   Men per nå er alle i familien friske. Håper det forblir sånn.

  23. Enn så lenge går alt etter planen, men man vet aldri. Plutselig kan man komme borti i noen som Harry covid, Så det er best å være forsiktig .
   Her var det som vanlig mange flotte premier 🤗
   Ha en fin kveld

  24. Ingen forandringer så langt, og måtte det bare vare 👼
   God Jul til deg og dine 🤶

  25. Alle tre jentene våre skulle være her i jula. To med familie og en alene siden barna skulle være med pappa i år. Nå har vi levd i spenning, for korona kom inn i den ene familien. På fredag testet vår datter og alle tre barna positivt i tillegg til at vår svigersønn da var ute av karantene. Jubelen stor høyt i taket, for det betyr at forhåpentligvis de er friskmeldte 22.12 og kan feire julaften her. Og de er ikke mye syke.

  26. Her er ennå alle som skal feire jul hos oss friske(bank i bordet), og vi håper så inderlig at vi kan få besøk av barn/svigerbarn og svigersønn på juleaften i år.

  27. Heldigvis har ingen i familien jeg skal feire jul med havna i karantene eller blitt smitta🤞ser foreløpig ut som at julen blir som i fjor❤ønsker deg og dine ei riktig God Jul🥰🎅

  28. Ja, jula bli påvirka av korona. Har jobbet denne helga i full smitteutstyr med funksjonshemmende. Da er mukje smitte rund om kring. Eg har fri denne jula men er spent om det bli…..

  29. Får nå håpe at ikke noen i familien får Corona nå like før jul. Skal være med datter, og to sønner med familier på julaften. Er jo og barnebarn som går i barnehager og skole, og der er det jo mye smitte. Krysser fingrene for at planene i julen ikke blir avlyst. Men vi har både B og C plan hvis noe skulle skje 🙂. Flotte premier, og takk for giveawayene i adventstiden ❤️.

  30. Ingen forandring i planlagt feiring ennå, men mye kan skje ennå. Vi er ekstra forsiktige i dagene fremover🙂 håper det går fint med den som er smitta hos dere🤞 Ønsker deg en god jul 🤶🎄

  31. Så leit at dere har blitt berørt av Korona. Ikke greit holde seg oppdatert med det hav av regler som gjelder nå heller når det gjelder kontakter, nærkontakter og karantene. Mulig vi har noe strengere og lengre enn myndighetene har lagt frem, men slik har det vært flere ganger. Helt greit. Fantastisk kommunelege som bestemmer her.

   Vi har blitt spart enn så lenge, selv om noen av barna og svigerbarn er i meget utsatte yrker. Brått kan dette snu og vi må improvisere julefeiringen men det tar vi på sparket uten sure miner om det blir aktuelt.
   Avlyste selskaper nå i helgen. Tenker vi får ta et “oppsamlingslag” når det blir trygt og feire alle runde år som vi ikke har fått feiret siden Norge stengte ned.

   Ha en flott førjulsuke. Klem fra Liv

  32. Vi håper at det ikke blir karantene for oss da vi endelig kan samle barn og barnebarn på julekvelden. God bedring til den smittede og god jul til deg!

  33. Her har alle i husstanden (vi er seks stykker) minus jenta vår på 17 år hatt korona de siste par ukene. Vi to siste er ferdig med karanten i morgen og det skal bli deilig å få bevege seg ute og ikke minst få kjøpe inn de siste julegavene. I år har jeg ikke orket å bake noe, men de har mye godt på butikkene. Jeg har heller ikke hatt energi til å vaske rundt badene og kjøkkenet til jul, men det tar jeg igjen når formen er på topp igjen. Det viktigste er alle seks er friske igjen og vi kan feire jul sammen 🎄♥🎄 God jul til deg og dine, vibbedille og takk for alt du har delt med dine følgere dette året ♥

  34. Med unntak av hjemmeskole-kaos har ikke jula vår blitt påvirket (men det er jo ikke for sent å bli smittet enda..)

  35. Hei 🤗
   Skal feire jul og nyttår sammen med mine foreldre og mine to barn. Stille og rolig jul 🤶🎅

  36. Vi feirer jul som planlagt så sant vi holder oss friske. Vi er ikke mange som treffes og tar våres forhåndsregler med munnbind og sprit. God jul 🧑🏻‍🎄

  37. Her har vi vært i karantene og kan heldigvis gå ut igjen i morgen 🤞 Mellomste datter og samboer er påvist corona, og de var her på besøk dagen før de fikk påvist🙄 så nå håper vi at det holder frem til jul🤞🤞🤞 hun har vært ganske syk ettersom hun har astma og har fått det skikkelig tøft med pusten🥺 men heldigvis er hun over det nå, og har vært feberfri i 2 døgn❤️❤️❤️

  38. Ingen smitte i familien så langt og🤞For at det fortsetter. Stor takk til deg for all inspirasjon du deler gjennom bloggen din hele året. Finner stor glede i den👍🥰. Ønsker deg og dine en god og Coronafri jul. Nyt den, det er så fortjent🎄🧑‍🎄🤶

  39. Foreløpig ikke avlysning av feiring pga korona. Krysser fingrene for at vi holder oss friske i jula! God jul 🧑‍🎄🎄

  40. Foreløpig ingen avlydsing av feiring pga korna men de er noen dager gjen til lile julaften da vi reiser hjem til min familie som vi ikke har sett siden sommer ☀️ønsker deg og dine en riktig god jul 🎅🤶🧑‍🎄🌲

  41. Juleaften går som planlagt her i huset- da er vi bare 5 stk. Men 1. Juledagsfrokost hvor hele familien pleier å samles utgår, da blir vi alt for mange.

  42. Foreløpig går jula som planlagt, men det kan jo plutselig forandre seg dessverre, men krysser fingra og er optimist!!
   Ønsker deg og familien en riktig God Jul🎄

  43. Foreløpig så ser det ihvertfall normalt ut, men hvem vet hva som kan skje?
   Men vi er uansett en liten familie, og på julaften blir det bare min mann, jeg og vår yngste sønn (forøvrig godt voksen)
   Håper fortsatt på muligheten for litt mer besøk i jula, men som tilstanden er i landet, må en bare være forberedt på det meste.
   God jul til deg og dine 🙂🎄🌟

  44. Det ser ut til at det går bra enn så lenge men her i kommunen er det stigende smitte.
   Vi skal være 8stk. og tar alle forhåndsregler vi kan.
   Håper alt går etter planen ellers har vi en plan b.
   God jul til alle 🙂

  45. Her går jula som planlagt enn så lenge – kun kjernefamilien samla 🙂

   God jul 🙂

  46. I år skal vi feire jul med barn og barnebarn, men jeg så det nesten forsvant i det blå . Eldstemann i andre klasse fikk beskjed om at bestekameraten hadde testet positivt 😬 de hadde vært mye sammen og lekt tett, men i morges kom det heldigvis beskjed fra skolen om falsk positiv test – så da blir det jul med de små likevel ❤️

  47. Feiringen julaften blir på zoom på grunn av smitte…. og alle samvær utsatt på ubestemt tid. Så, her er det bare å planlegge julemiddag for to i heimen!

  48. Hei. Vi har heldigvis sluppet unna covid til nå. Får 3 vaksinedose på onsdag så da føler vi oss litt mer beskyttet. Julaften blir med de 2 guttene mine,svigerdøtre,2 herlige barnebarn og mine foreldre. Tilsammen 10 stykker og vi gleder oss.

   God jul til dere alle sammen!!

  49. Hej. Her i Danmark er alle påvirkede på en eller anden måde, så vi håber, som i virkelig håber, at gå fri. Vi skal være 5 voksne og 2 børn, hvis alt går vel. Sidste år sad jeg alene nytårsaften p.g.a. Corona så håbet er stort. Glædelig jul og godt nyt år til alle. Hilsen Kirsten

  50. Ja, det blir spennende dagene framover. Men vi satser på at alle 7 får feire julekvelden sammen. Kan ikke ta noe for gitt i disse dager. Ingen av våre nærmeste har vært Koronasyk.

  51. Foreløpig går alt som planlagt. Krysser fingrene og håper alle i familien holder seg friske og slipper karantene i julen.

  52. Foreløpig ser jula ut til å gå normalt med bare meg og gubben, men det er liten mulighet for at vi får besøk av eldstemann hvis han velger å ikke reise til det sentrale Østlandsområdet

  53. Kvirrevitt🐦. Først må eg sei du har skaffa skamkjekke premier🤩. Fortsatt imponert over alt du gjør for å glede andre🙌🏻

   Ja, her i heimen har de nye restriksjonan gjort at vi ikkje samle alle 11 t julemiddag og gaveåpning. Dette har vi valgt fordi flere er tilreisende fra andre steder i landet.
   Men vi får likevel treffe alle i “posjoner”, og det blir kanskje like kjekt.
   Da slipper iallefall alle å snakke i munnen på hverandre 🤣.

   Med ønsker om ei fin julehøytid t dokker🌠

   Tone

  54. Vi feirer jul på Færøyene i år, sammen med eldste datter og familie. Vi har kommet oss hertil allerede, så det ser ut som julen blir som planlagt. God jul til deg og dine, og takk for koselige julegleder:)

   1. Åååå det hørtes EVENTYRLIG ut!! 🙂 Niesen min var der for noen år siden å kjøpt deilig garn til meg; Sirritógv <3 Det skal bli til et sjal en dag 😀

  55. Tror ikke jula mi blir påvirket av korona….Er lærer, og vi blir jo ikke smittet så vidt jeg har forstått….?
   Det blir julefeiring med stesønnen min og kjæresten hans (fra 21) og med sønnen hans som kommer i mellomjula og blir til over nyttår. + kanskje mitt eldste barnebarn
   (som er en riktig “strikkemaskin”. Mine barn feirer i egne hjem, med egne familier, men det blir nok et par besøk hos/fra han som bor nærmest, med “mine-dine-våre og andres (uvisst hvor mange fra dag til dag)-barn. God jul til dere!

  56. Ingen nære er smittet eller er i karantene, så det ser ut til å gå greit med jula. Var og storhandlet i går for å være sikker på at alt er i hus.

  57. Til nå er vi ikke påvirket av korona. Ingen i isolasjon etter karantene, men ting kan fort snu…

   Ønsker den en riktig fin julefeiring!

  58. Kom hjem i går etter reise sørpå hvor det er veldig mange smitta. Testa meg i går og i dag. Ser foreløpig bra ut.
   Ha ei riktig god og frisk julefeiring 🙂

  59. Hei! Min mann og jeg feirer jul på hytta, og den feiringen blir ikke påvirket av corona. Riktig god jul til deg og dine. 🙂

  60. Vi blir dessverre litt færre en planlagt, skulle vært ti stk hos svigers, nå blir vi bare fem. Det blir en litt roligere julefeiring enn ellers, men særlig datteren min er lei seg for at hun ikke kan feire med de tre fetterne sine 🙁

  61. Ja, er såå lei meg. Vi skulle alle feire jul hos eldstemann, svigerdatter og barnebarn. Nå har alle tre fått covid. Det var en tung tur å hente julemat og julegaver hos de i dag. Lillegutt ville hilse på bestemor, men det gikk jo ikke. Men vi avlyser ikke julen, vi gjør det beste vi kan. Facetimer så mye vi kan, så får vi håpe vi kan samles på den andre siden, i trygge omgivelser. En tiktig god jul ønskes deg og dine😊

  62. Vi lever ganske isolert med eller uten corona pga alvorlig syk datter. Men ingen av foreldre, søsken eller deres familier har hatt coron. Så nei her går alt som før corona.

   God jul til deg å dine 🥰

  63. Tenk, nå synger vi på de siste dagene til 24/12
   Fra da skal det jobbes på kvelden t.o.m dagen nyttårskvelden innen helse&omsorg, i år er det min tur

   Korna har jo endret det sosiale livet, og alder både på foreldre og barn har alltid endret livet
   Alt til sin tid
   Her endres litt juletradisjoner i år med min jobbing og feiring for 2 år siden.
   MEN alle generasjoner lager og må lage sin historie

  64. Hei

   Foreløpig ser det ut som julen går som normalt her i huset. Blir julaften med svigers, svoger, min mor , sambo og meg. Jeg har ferie og prøver å holde meg innendørs … satse på at viruset holder seg borte.

   God jul til deg og dine

  65. Hei. Vår jul blir som planlagt. Vi skal feire med våre to barnebarn i år 💙❤️ Vi blir ellers mye hjemme, min mann skal jobbe i jula 🎄❄️

  66. Ja😖 vi får ikke vært sammen hverken med våre mødre eller våre voksne barn med barnebarn. Men heldigvis så har vi 2 barn som fortsatt bor hjemme😃

  67. Hei 😊 her går alt som planlagt inntil eventuelt noe skjer – skal feire jul hos datter med familie 😊 takk for koselig blogg og hyggelige førjulssysler – du henger ikke på latsiden 😊 og så mange du gleder med dine smågaver 😍😍😍

  68. Ingen koronasmitte så langt heldigvis,skal feire jul med datter og barnebarn.Vi er alle vaksinerte

  69. Alltid flotte premier hos deg 😁
   Det blir det store felles juleselskapet som utgår i år, 20-25 stk på en gang, tar vi neste jul. Venninna mi og hennes familie er i karantene, så baking og julekos vi skulle holde på med ble avlyst, jeg bakte og leverte på trappa hennes i stedet. På julaften kommer svigermor og hennes mann, så litt mindre skala her enn vanlig. God jul til deg

  70. Heldighvis har vi sluppet unna. Det nesten rart med tanke på hvor mye smitte det er rundt oss nå, kanskje vi har igjen for å være en litt asosial gjeng…

  71. I har så langt vore heldige, dattra er ferdig med karantene og ingen andre har vorte sjuke🤞🏻❤️Så då er det berre å fortsette å være forsiktige og håpe vi går klar. Det er hyggeleg og inspirerandende å følge deg, ønsker deg og alle andre ei fin jul🎅🏽🧑🏻‍🎄🎄🌟

  72. I mindre grad, bare to-tre ferier som er kansellert. Har holdt oss friske, som er det viktigste.

  73. Ser foreløpig ut til at vi kan feire jul som planlagt, men har dessverre to venner som havnet har blitt smittet nå to dager før jul og må tilbringe høytiden i isolasjon.

  74. Heldigvis har begge studentsønnene kommet seg hjem til jul, så hos oss går jula som planlagt. Litt besøk blir det, men med full jobb hele romjula blir det for det meste rolige kvelder med de nærmeste.

  75. Her blir det julefeiring med sønn,svigerdatter og barnebarn. Ingen endringer enda ihvertfall. Men i disse tider så vet man jo aldri hva som skjer. Ønsker dere en riktig fin julefeiring

  76. Hei.

   Her er det ikke mye smitte så vi blir ikke så påvirket av Corona, og vi holder oss godt innenfor anbefalte retningslinjer i forhold til julebesøk 🙂

   God Jul til deg og dine 🤶🏻

  77. Hei
   Her blir det jul som vanlig. Vi pleier ikke å være så mange som samles i jula. Har vært litt mindre rundt på butikkene, noe lommeboka er glad for. Har som vanlig strikket flere julegaver.
   God jul!

Siste innlegg