Middagstips: FISK

 

Alt av middag man kan putte det man ønsker av grønnsaker i syns eg er gøy å lage, eg liiiker å stå å skjære opp masse grønnsaker 🙂 Var innom Mega etter trening og der hadde de sei på tilbud, store flotte fileér til 69 kr pr kg – eg kjøpte lett 2 kg med meg. Satt å scrolled litt etter oppskrifter, fant ikkje helt det eg ville, men brukte en oppskrift som pekepinn. Skar opp 1 rød og 1 gul paprika, 2 rødløk, en god neve sukkererter, et par vårløk, gulrøtter (i tynne strimler), 3-4 fedd hvitløk og en bunt med Pak Choy
(Som erstatning for en pose med spinat)

Skar 8 poteter i båter og hadde i formen i ovnen ca 20 min først (200 gr),
mens de sto der surret eg alle de andre grønnsakene i panna…

 

 

 

 

…når alt begynte å mykne tømte eg et beger med Mager Creme Fraiche opp i + apper og salt etter smak.

 

 

 

 

Til slutt tømte eg innholdet i panna over potetene (som var nesten ferdig stekt) i formen. La alle seiefileéne over og kvernet godt med sitronpepper over 🙂 2 kg sei ble for mye så eg har til en middag til i fryseren 🙂 Skrudde ned temperaturen til 180 gr og satte formen tilbake i ovnen. Det tok ca 25 min før fisken var klar 🙂 Cherrytomater er godt på det meste som skal godgjøre seg i ovnen.

 

 

 

 

Der etter var det bare å nyte! JAMMY! Herlig å bli god og mett uten å føle man er stinn! Skikkelig godt 🙂
Nå har eg laget meg en skål med litt mandler og ferske dadler, alltid lov å kose seg litt 🙂 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂 
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

1 kommentar

Siste innlegg