MIN! Bare min!


Mulig noen er skikkelig lei denne FanaJakken nå, men eg? Langt der i fra, ikkje stresser eg heller for akkurat nå har eg intet annet eg vil holde på meg og eg føler egentlig at eg aldri kommer til å bli ferdig med den heller! Nå gjenstår det å sy turkise blomster på ermene og så har eg en del små perler som skal sys på, men likevel føler eg at eg mangler noe!? Vet ikkje hva, men eg ser for meg et annet “bilde” enn det eg har laget på en måte…Hmmm Har jo aldri gjort dette før så eg vet ikkje helt hvor og hvordan eg skal angripe det.

Sist da eg var ute på Stoff&Stil så eg at de hadde utrolig mange flotte sånn Sy-På merker som eg aldri har sett før! Da sto eg å fablet om hvilket eg kunne brukt. De hadde noen flotte sjiraffer, men om de hadde passet på denne eller om eg heller burde strikket noe annet å brukt de på er eg litt usikkert på. De hadde store applikasjoner også, ja med perler og det hele. Jo ja, de var skikkelig flotte, men eg vet nå ikkje helt da….
er jo tross alt en FanaJakke eg “kødder” med *ler*

 

 

 

En ting eg i allefall er meget godt fornøyd med, eller 2 ting, er lommene og hetta! Lommene er akkurat passe stor og dype til at de faktisk kan brukes og det samme er hetta! Er ikkje bare ei tynn lefse som henger ned på ryggen, men den er GOD liksom! Når eg etter hvert skal sy silkebånd på innsiden av sårkantene på stolpene er planen å la båndet går hele veien rundt også på innsiden av hetta 🙂 Hvis eg virkelig skulle fått jakka som eg ville så burde den blitt fòret, men der stopper eg meg selv, altså for symaskin?? No No! NOT! Skjer ikkje!

Tidligere i dag kom eg på at eg har en hel pose med deilig garn som skal bli en barnegenser eller jakke som eg skal designe selv! Kanskje det er på tide å finne frem det snart? Hmm tja, burde kanskje bare få opp dampen på denne jakka her nå da likevel slik at eg kan begynne å tenke på neste prosjekt!? Tror eg får starte med å skisse litt på den eg skal designe selv for pr akkurat nå har eg ingen idè om hvordan den skal bli! Helt blank liksom, ja bortsett fra fargene eg har valgt! Jaja sommeren er da vel ennå lang!?

Ellers ble dagen akkurat like sløv som eg forutså i morges! Gikk å la meg igjen i halv 11 tiden, smalt opp vinduet på vid gap og bursov til halv 4!! Snakk om å våkne i ørska og være desorientert på tid og sted! OMG! Føler virkelig ikkje eg spiller på lag med min egen kropp og det må det bli en slutt på. Slitsomt! Jepp, det er akkurat det det er. Selv mistenker eg vel at stoffskiftet er på bærtur så det er godt at prøvene er
tatt så eg får jo bare vente på resultatet!

Tok å vasket håret da eg sto opp for å se om det kunne hjelpe, men akk, eg sitter da her like sløv! *Tenke positiv* – Håret er i det minste rent og dufter godt! Eg får ta å klikke på serien og se om eg får brodert ferdig
og kanskje eg da bli mer fornøyd? 🙂

 

 

 

 

LAG DEG EN GOD KWELL!
DET SKAL EG PRØVE PÅ!

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Sliten, men optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg