NÅ blir det BALUBA!!

 

Jo da, eg fikk da til en aldri så liten tur i dag da, likevel!! Skulle jo ut å fixe noe, tok på meg turklær og turstøvler. Var jo skikkelig drittvær med mye regn så uansett var det de beste klærene i dag. Etter at eg hadde gjort det eg skuller parkerte eg nede ved havna, stålsatte meg og kom meg ut, snørte hetta igjen på regnjakken og la i vei. Ikkje noe kaldt, bare surt – Ellers friskt kan du si! Ble ikkje en lang tur, men uansett mye bedre enn ingenting 🙂 Fornøyd eg, ja med meg selv 🙂

 

 

 

 

Bryggene i indre havn, ser jo ganske så rolig ut her da,
ligger litt i le for vinden + at dette er på innsiden av moloen.

 

 

 

 

Her står eg på moloen, tar bilde innover havna….

 

 

 

 

…så snur eg meg og ja, det blåser ganske godt og regnet pisket i ansiktet 🙂
Ahaa trengte denne lufteturen i dag 🙂

 

 

 

 

God mobil med godt zoom klarte også i dag å fange Flatholmen 🙂

 

 

 


Som sagt; 2,2 km er bedre enn ingen 🙂 I morgen SKAL eg klare å komme meg opp og ut for å bli med på ByhaugTuren med Turistforeningen. Storesøs er jo på ferie så eg drar alene, men det skal gå fint,
mange flotte folk å gå på tur med 🙂

 

 

 

 

 

Her legger eg an til full baluba! O`la la! Så snart Ali annonserte at han skulle
ta seg et par timer på øyet satte eg i gang! Woop Woop!!

 

 

 

 

Dårlig bildekvalitet, screenshot fra egen Snapchat. Denne Spraglen har eg klippet i tusen biter! Ali kommer garantert til å bli sur, men det går fint, for eg er sikker på at han vil like planen min! Eg ble bare sur av å se på denne Spraglen! Hver dag må me jo sope gulvet fordi den drysser, Ali vanner ALT for mye så da blir det som dette.

 

 

 

 

Den var ganske så flott da den sto ute i fjor sommer…..
men ble altså et makkverk etter at me tok den inn…

 

 

 

 

JuHuuu så lenge eg kan huske har eg hatt lyst på en Monstera, men har fysisk ikkje hatt plass! Nå eller aldri tenkte eg etter turen i dag….skulle kjapt inn på Kiwi og endte der etter opp inne hos Mestergrønn…50% på alle grønne planter, kan jo ikkje gå forbi det…??? Sto å studerte alle Monstera for eg ville ha en som en “enkelt” kunne forme litt. Vil ha den mest mulig oppover, det er rom for at den kan spre seg litt, men eg har lyst å prøve å styre den litt. Syns denne eg kjøpte var kjempesøt! Kjøpte med en sånn tjukk bambus/mose stokk som eg har satt den fast i. Har bruk blomstertape og bare forsiktig “knytet” den fast. Siden skuddene er relativt unge var ikkje dette noe problem. Sååå fin! ♥

 

 

 

 

Ikkje sant dette ser renere og penere ut?
Ali har våknet nå, men tror ikkje han har sett det ennå!
*Venter på reaksjonen*

 

 

 

 

Han skal få sååå mange Spragle han bare vil! Plenty av avleggere, de skal bare stå litt i vann først.
Har både krukker og jord i hus, ka e vel nauå då!?

 

 

 

 

Den neste planten eg skal ribbe er denne….Sett sånn makkverk??

 

 

 

 

Lite innbydene i den krukka…Eg mener at dette skjer når planten vokser og så treffer gulvet. Dette skjedde gang på gang tidligere når den var i en lavere potte, hver gang den traff gulvet skjedde dette.

 

 

 

 

Sept`21 klippet eg opp den eg hadde og satte nye avleggere –
Helt til venstre i bilde.

 

 

 

 

Dette er fra aug/sept i fjor, ennå har den ikkje truffet gulvet og den er kjempeflott! Planen var jo å klippe tuppene etter hvert som de traff gulvet….men som du vet ble det jo en helvetes høst og plantene var i grunnen det siste eg tenkte på…Så nå er planen å klippe opp alt på planten før alt blir ødelagt for til å plante nye avleggere – IGJEN!

Men ok, nå er det kwell og eg har parkert inne på Hobbyrommet. Skal straks gå gjennom alle kommentarene på siste Give Away/Konkurranse og trekke 2 vinnere. JuHuuu blir spennende!

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Ali blir nok fornøyd når han får x antall nye spragler. Den er jo så villig. Ikke mange dagene før det blir røtter på dem heller.
      Tøft å komme seg ut i ruskevær, men såååå deilig når turen er gjort og man kan slnge seg ned inne med god samvittighet etterpå.
      Klem fra Liv

Siste innlegg