Naken Sofa..?

Designet av Natalya1905

 

Bare noen få dager til nå så er det offesielt H Ø S T ! Favorittårtiden for de fleste som elsker å strikke! Den perfekte årstiden til å krølle seg opp i sofakroken når ettermiddagene blir mørke, tenne litt lys og bare nyte! En naken sofa er lite koselig (muligens litt kald) den bør fylles med puter og pledd ♥ Alt dette kan du selvfølgelig strikke selv og i denne oppskriften får du faktisk 3 forskjellig puter – Sånn skal det være vettu!

 

 

 

 

Designet av Natalya1905

 

Til disse putene er det brukt merinogarn (ca 100 m pr 50 gr) og følger du oppgitt strikkefasthet trenger du innerputer som er 40X40 😀 Sånn ca standar, eg liker puter som er noe større, men en lett blanding er supert!

 

HIGH DESERT PILLOW COVERS
Bildene over

 

 

 

* * * *

 

 

 

Lørdag: Blå himmel, full sol og foreløpig 17 grader, meeen det skal bli opp til 22 – Kan bli varmt med andre ord! Det er “kjent” for å være veldig varmt på den hytta me skal når sola steiker så eg får kle meg litt lett tenker eg 😀 For bedre komfort kommer eg til å la BH`n ligge hjemme akkurat som Brit ♥ Å ja, det blir tur på mor mi og meg, hun ringte akkurat og var i grunnen klar som et egg! Siden eg ikkje kan fyre opp volumet på musikken min når eg har henne i bilen (Alt er så bråkete) har eg i dag laget ny Spilleliste: “Mamma i bilen” *ler* Den inneholder sanger av Bee Gees, Barbra Streisand, Roger Withtaker og Kenny Rogers –
Der har du bilferiene på 70 tallet lett oppsummmert 😀

Kanskje eg skal ta med meg strikketøyet? Gudene skal vite at det er blitt forsømt i det siste!! Jadda, holder fortsatt på med samme jakka, den som eg skal bruke nå når høsten snart er i gang…vel vel...Men Ok, eg bør nok kanskje ta et overblikk her hjemme hva klær eg har å bruke…Vaskemaskinen har fått hvile siste uka..

 

 

LAG DEG EN FLOTT
LØRDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg