Nok en Fargerik og smakfull middag

 

Altså…fargerike middager…Mmm…ja det er noe av det beste, syns eg! Uansett hva det er til middag må det være grønnsaker. Vettu? Det var faktisk da eg flyttet til Sveits som 19 åring at eg ble skikkelig vant med det! Der laget de salat, uansett hovedrett. Startet med eddik + olje, noen ganger en dæsj med majones eller sennep også (Alt etter hva som var til middag) + hvitløk, salt og pepper – Det var som en base og så fylte du på med de grønnsakene du ønsket. Noen ganger hadde de gjerne kun salatblader opp i….Nydelig! Klare aldri lage det samme når eg kom hjem, den eddiken var ikke den samme som her...Uansett, salat til alle middager altså. Dette har me holdt på så og si hver dag siden me kom tilbake til Norge i `91. Noen middager krever jo også kokte grønnsaker, er jo en selvfølge 🙂

Middagen i dag druknet i grønnsaker…Er ikke sååå lenge siden eg laget en slik form som dette,
det var tidlig i februar, ja ca 1 med siden – Hele formen forsvant! Forskjellen fra da til nå er at eg i dag hadde spinat opp i og ikke Pak Choy. Eg hadde i grunnen mer av alt, tenker det kan være lurt siden eg skal på lang tur med Ine i morgen – Mmm da har eg kjapp og god middag klar når eg kommer hjem 🙂 I dag startet eg også med å surre et par sjalottløk og 3 fedd hvitløk før eg hadde alt av grønnsaker i panna. Fant kokefaste små gule poteter på Mega som eg skrelte og hadde hele opp i. De stekte eg ca 25 min alene først mens eg surret alt det andre i stekepanna. Til slutt hadde eg alle grønnsakene som nå badet litt i Creame Fraiche
(Eg bruker den magreste, bruk den du liker best) opp i formen sammen med potetene, la fisken på toppen sammen med en pakke små tomater. Kvernet over litt salt, pepper og et godt strø med sitronpepper.
En halv time måtte til i ovnen på ca 180 gr før eg bare kunne digge inn…

 

 

 

 

 

Det ser jo ut som et “flykrasj” som ungen pleier å si, men altså.…Helt klart en favoritt! Virkelig smaksrikt! Til denne retten kan du fint bruke seie-, eller torskeblokker som du finner i fryseren. Eg har laget tilsvarende med slike torskeblokker før i gryte. Vil også tro at det blir knallgodt med kyllingfilet om du ikke er glad i fisk 🙂

Men NÅ!? Vel, eg fant en serie som så grei ut…Rip Henry hehe Må ha noe å se/høre på for her festes det tråder…Blir litt av det i dette grafiske globelin prosjektet, greit å feste litt underveis! Sovnet et øyeblikk
(en halv time ca) sittende i stolen her så eg skal tidlig i seng!

 

 

 

 

NATTINATTI

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

Siste innlegg