Papegøyer VS Blodig Biff…?

 

Ser her da vettuuu! Nå fikk papegøyene et bur! Legg merket til at det er ingen dør, ingen lås – En vakker papegøye burde aldri vært innelåst, spør du meg! Uansett, dette buret er litt gøy da: Eg skrudde en krok i taket, da kan eg henge det akkurat der eg vil og det blir en morsom pynt. På en finværsdag kan det jo henge ute på terrassen, grillfest? Heng opp noen vimpler, lykter og….papegøyebur...ikkje sant!? Anyway, både papegøyen
og buret finner du mønster til i
DENNE BOKA som Anja Takacs har designet 🙂

 

 

 

 

Alt er veldig enkelt å perle, litt “knotet” med buret, fordi: Tak og bunn strykes og legges i press, “veggene” strykes – De må stryket litt godt, men pass på å ikkje stryk endene sååå godt for de skal jo passe i hullene på taket
og i bunnen.
“Veggene” skal også monteres mens de er varme, du klikker “veggene” ned i bunnen og så i taket,
og såååå presser du taket litt ned slik at
“veggene” buler utover og sååå holder du det under kaldt vann—> Sånn får du et litt ovalt bur 🙂 Gikk egentlig veldig greit, bare pass på når du stryker tak og bunn også, det gjelder å ikkje stryke for mye over hullene for da blir de for tranger, ikkje sant…

Gøy, skikkelig kjekt å perle…Å nei, eg har ikkje perlet 2 bur, kun ett…Ahaa egentlig litt kjedelig å perle så pass mye kun i en farge, men eg skal perle ett til, ja for hvis ikkje blir det bare krangling mellom papegøyene….sant vel!

 

 

 

 

Sååå var det over til litt kokkelering! Åå hvilken middag ♥ Eg hadde kjøpt 2 pk med fersk asparges, deilig deilig – ble litt mye siden det ble kun Dib og eg som skulle spise, men fy søren det var godt altså! Dib er flink å lage mat! Eg tok meg av potetene og gjorde klar asparges og sopp, Dib tok seg av biffen og….

 

 

 

 

…serveringen! Ble litt spenning under stekingen fordi eg liker ikkje rå/rød biff hehe Biffene var store og ikkje minst tjukke. Dib har lært å steike biff av Gordon Ramsay (hehe),men eg dro nå frem termometeret for min måtte bli gjennomstekt *ler* Det ble helt perfekt etter min smak! Siden me hadde masse asparges så ble det hele servert på….en “seng” av asparges *humrer* Det er det beste eg har spist på lenge…sjeldent, ja meeget sjeldent at eg spiser rødt kjøtt, men dette var verdt det 🙂

 

 

 

 

Potetene min ble pørfekt! Jammy Jammy! Det er Hasselback poteter. Eg putta litt fersk rosmarin i potetene og på slutten av steketiden hadde eg revet parmesan over, det ble sååå godt! Kan trygt anbefale disse om du vil ha noen extra gode poteter til middag en dag.

Papegøyer VS Blodig biff? Vel, hvis eg dropper blodig så kan de ikkje sammenlignes, papegøyer er skikkelig gøy, men biffen ble nydelig – Ingen vinner! *ler*

 

 

 

 

Endelig har sukkulentene mine kommet seg ut, de hater virkelig å være inne, men så lenge de ikkje tåler frost så må de! Eg har hatt 2 små “blomster” som knakk tidligere i vann, og i dag plantet eg de – så ja, 24. april i dag så får me se hvor store alle disse blir i løpet av sommeren! Av erfaring blir de store, de elsker sola og de elsker varmen, og i denne kroken kommer de til å steike hehe

Ok, da får eg rusle inn på Hobbyrommet igjen, har ei and eg vil perle +
eg må få pakket noe som skal i posten i morgen 🙂 

 

 

HA EN FIN KWELL
OG NATTINATTI

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂 
Vibbedille på Instagram

3 kommentarer

Siste innlegg