PÅSKEEGG SKAL IKKE VÆRE SUNNE!!!


Jadda, da er reklamekampanjene i gang igjen!! “Slik gjør du Påskeegget sunt!”

NEI! Et påskeegg skal da ikkje være sunt?? Hmm Der skal det være en salig blanding av sjokolade, marsipan, påskeskum og ellers hva man måtte like av snop. Ja og en liten dæsj med palmeolje! (Oj! Shit! Sa eg det høyt??) Favoritten hos ungene er jo som hos sååå mangen andre de der 4 egga i lilla kartong, selvfølgelig, for de er best! Joda, eg har fått med meg kampen mot palmeolja og eg har også kjøpt egg uten den olja, men da er ikkje vaniljekremen mye krem og de kan heller kalle det for…hmmVaniljebetong!?!
Så ja, 2 kartonger kjøpes 1 gang i året, sånn er det bare…

Som du garanter har skjønt så blir eg litt irritert av at alt skal gjøres sunnere, og nei, eg har ingenting i mot å profilere en sunn livsstil-på ingen måte, men må ALT være sunt?? Hvem blir f.eks feit av et påskeegg? Det er heller ingen som får tette blodårer av det…?

 

 

 


Det samme gjelder f.eks Julesokken, ja for ikkje å snakke om fredags Taco`en!? Hva er greie liksom? Taco skal jo være kjøtt? Ikkje fisk….Jo da eg liker fisk, og eg spiser fisk, men ikkje på taco! Det at ting endres for så å anbefales fordi det er sunnere slettes IKKJE det som irriterer mest, men vettu HVA som irriterer?? Jo det skal eg si deg, det er når det på død og liv MÅ presiseres at “Dette er sååå sunt” Dette er godt for deg” “Her er det KUN 80 kcal”, Skjønner du hva eg mener? Vettu hva som er ENDA verre?? Det er når du f.eks er på middag hos noen og vertskapet PÅPEKER at det og det er bra for deg fordi det er nesten ikkje kcal og inneholder helt riktig fett!
Kan me ikkje bare spisa det som står på bordet og BARE kosa oss??

Poenger er at me alle VET hva som er godt og hva som evn ikkje er bra for oss! Da styrer me unna, ikkje det? Om du er normalt frisk og rask så er det over hodet ikkje farlig å spise et Påskeegg og bare kosa deg med god samvittighet, ei heller en Julestrømpe eller ei skål med lørdagsgodt. Det er det du spiser hver dag som du bør tenke litt over, ikkje det du spiser en gang i blant. Dessuten skulle det være unødvendig å prakke alt dette ned over hodene på oss i ABSOLUTT alle “kanaler”, er i grunnen ikkje sååå rart at så mangen har komplekser og gjerne problemer med egent selvbildet fordi man gjerne har noen kg “for mye”

Jadda, det var i grunnen det eg ville si om det og her sitter eg og dufter som ei BERLINERBOLLE!! Å nei, eg har ikkje spist det, eg har bare dusj!! Me har kjøpt en del dusjsåper i det siste og i dag måtte eg bare prøve ein av de mannasåpene hehe Den lukta så godt på flaska! Svart var den også, ja selve såpa altså! Nå etterpå når eg lukter på meg selv så dufte er altså som ei Berlinerbolle!! Ingrediensene i såpa var kokosnøtt og PEPPER! Vel vel…

Nå skal eg strikke! Helgekosen er i hus så her er det HELG!

 

 

 

KOS DEG OG HA
EN DEILIGE KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Fornøyd Vibbedille 🙂

2 kommentarer
    1. Hehe, vi har fire barnebarn, og jeg har tradisjonen tro fylt fire gedigne påskeegg. Med alt slags «dritt» og usunne saker.
      De koser seg, og jeg synes det er greit å gi dem det.

      1. Enig med deg i det 🙂 Her og får ungene hver sitt solide egg 🙂 Det blir det også i år selvfølgelig og eg koser meg med å lage de til 🙂

Siste innlegg