Romantisk SommerTop-/Tunika

Reklame | Dale Garn (2 Garnlinker)

Designet av Pelykh Natalie

 

ALTSÅ!! WOW sååå nydelige ♥ Dette må være noe av det lekreste eg har sett på en stund! Den er strikket
i DETTE GARNET som er 100% Organisk Lin, men du finner et garn som er ganske likt her hjemme også –
PURE LINO er et godt alternativ 🙂 Pure Lino er faktisk også et vegansk garn, greit å vite for de som syns det er viktig 🙂 Du kan jo selvfølge også strikke denne tunikaen i bomull og da er Lille Lerke et godt alternativ,
ja eg vet det er blandet med ull, men det “henger” godt for å si det sånn.

 

 

 

Designet av Pelykh Natalie

 

Denne designeren har utrolig mye lekkert ♥ Eg har tidligere blogget om DENNE TUNIKAEN! *Dååån* sier eg bare! Både tunika`n på bildene her + den eg linker til rett over her får du i en ebook HER INNE + 4 andre like lekre design!! Designeren er vel verdt et besøk, eg bare nevner det… 🙂

 

HARNA
Bildene over
Fra str Barn 12 mnd og helt opp til voksen størrelse 50

 

 

 

* * * *

 

 

Åååå det er FREEEDAG! I dag skal eg KUN gjøre det eg har lyst til og ikkje alt det andre spør/ber meg om 🙂 Planen er å ha en skikkelig EgoDag, rett og slett! Amira er ute en liten tur nå og skal innom Cubus for meg! MoHaaa Her for et par uker siden kjøpte eg en sånn Kosedress i Korallfarge, eg MÅ ha en eller 2 til! Har lyst på en blå! Er spent på hva hun finner, men når hun er tilbake skal eg pleie meg selv og bare nyte dagen!

Fikk ikkje testet strikkefastheten min på det Nye Prosjektet i går, men det skal eg få til i løpet dagen! Det har også poppet opp litt nye perlerier i hodet så eg må nok snart ha meg noen dager ved perlebordet! Har faktisk så vidt begynt å planlegge hvordan ytterdøra skal dekoreres i desember! Det er en stor perlepakke på vei i posten for enkelt glass nærmer seg jo tomme!!! Det kan eg jo ikkje ha noe av! Håper at eg snart kan få til en PerleKoseDag rundt spisebordet her sammen med noen småtroll 🙂 Var jo det som var planen da den første store perlepakken kom i slutten av februar…..samtidig med Corona!!

Jaja, hvilke planer har du for dagen? Her er det mulig å sitte ute for det skal opp i 17-18 grader 🙂 Har du noe kjekt på strikkepinnene? Kaaaanskje eg burde fått til en aldri så liten Give Away snart? I helga kanskje?
Hmm
Skal jammen se hva eg kan ordne, men eg burde hatt en “skikkelig” Give Away snart,
ja bare for å FEIRE varmegradene og det fine været ♥ Men du?

 

 

LAG DEG EN FIN DAG
OG KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

1 kommentar

Siste innlegg