Smuldrepai uten mel og sukker

 

Dette har eg tenkt på en stund…NOE må eg jo gjøre med de herlige eplene eg plukket på hytta til søs. I år lager eg ikke gele og diverse…blir alltid sittende igjen med så mye og siden eg brukte det kun på ost
(Som Brie etc) er det ingen vits hehe Har skipper ut alle de der ostene eg…

MEN, en smuldrepai med litt endringer kan eg jo lage! Absolutt noe eg kan lage igjen!

 

 

 

 

 

Deilige Aroma epler ♥

 

 

 

 

 

JAMMY! Is hadde vært godt til, men det hadde eg ikkje hjemme,
like greit hvis ikke hadde eg nok kvelt hele boksen! Eg hadde…

 

 

 

 

 

…vaniljesaus u/sukker og litt blåbær over – Herlig snadder!
Oppskrift? Jepp…Siden eg veier alt får du den i gram:

 

620 gr epler i biter (m/skall)
145 gr malte havregryn
90 gr Lettkokte havregryn
100 gr flytende Vita Hjerte`Go
40 gr sukker (2 ss hvit Sukrin og 2 ss Brun Sukrin)
2 ss vann
1/2 ts kanel

Epler, vann og hvit Sukrin i stekepanna, la dette småkoke i ca 5-6 min og tøm det så over i ildfast form.
Bland havremel, havregryn, kanel, 2ss brunt Sukrin og smør i en bolle. Bland godt og smuldre det over eplene.
Stek ca 25-30 min på 180 gr

100 gr smuldrepai inneholder 191 kcal, det er mer enn nok å spise 100 gr – Mektig og godt!

 

 

 

 

NYT OG KOS DEG

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

2 kommentarer

    1. Nam nam 😋 dette må jeg prøve 👍 🤗
      Jeg kan og anbefale tørkede epleskiver av syrlige epler, det er reine snopet 🥰

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg