Sommerlig og Nydelige Sokker

Designet av Sheila Bond

 

Hvis du foretrekker å strikker sokker i tynt garn og tynne pinner typ 2,25 mm så er absolutt dette et par med sokker som du galant napper til deg! Sokker hele året? Med slike sokker er det t.o.m en drøm å gå med ull om sommeren! 0 stress what so ever! Elsker det!

Tynt merino sokkegarn med ca 420 m pr 100 gr er det du shopper deg for å få strikket disse yndige og utrolig fine sokkene! Ahaaa hva med en liten shopperunde HER?? Åååå herregud eg drømmer om den butikken der`ane av og til! EN DAG skal eg til Amsterdam!!

 

 

METAMORPHO SOCKS
Bildet over
Justerbar størrelse

 

 

 

 

 

Designet av Sheila Bond

 

Vil du ha disse sokkene holder du på pinnenummer 2,25 mm, men du kan strikke med bittelitt tykkere garn, ja sånn ca 360 m pr 100 gr 🙂 Som det står i info`en er begge sokkene justerbare i størrelsen så prøv deg frem med pinner og garn som passer din fot. Ååå men se på det mønsteret da? Ja i begge parene!
Hvis ikkje det er lekkert så vet`kje eg!

 

HEDGEHOD SOCKS
Justerbar størrelser

 

 

 

* * * *

Søndag og snart mai! Tåka henger lavt så ingenting som minner om en fin vårdag her da, men da kan det jo alltid bli bedre 🙂 I går fikk eg virkelig fart på strikkepinnene og som du kan se HER er den ene sokken ferdig og eg er godt i gang med starten på nr 2 🙂 Amira hentet garnpakke på Joker for meg og nå har eg garantert nok garn i heimen til ThelmaKjolen hennes 🙂 Det gjelder bare å spide opp og komme i gang rett og slett 🙂

Får jo håpe for hennes del (og skogbrannfaren!) at det blir noen kalde/våte dager
i sommer slik at genseren kan brukes uten å smelte bort 🙂

Planer for søndagen? Uten om strikkinga altså? Veeeel, trenger strengt tatt ingen planer for at dagen skal bli fin, men eg har i grunnen lovet Dib at me skal kjøre en tur så får me jo se hvor lang den blir 🙂 Men før det må eg shaine villnisset på hodet og jenke det ned et par hakk. Neste tirsdag er det inn til Stavanger og frisøren,
ahaa det skal bli deilig 🙂 Utover det blir det nok mest strikking på meg 🙂

 

 

 

 

LAG DEG SELV EN
SKJØNN SØNDAG

 

 

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg