Sprek Veske – Gratis Oppskrift

Designet av Christine Blue

 

Dette vil eg tro blir en skikkelig solid og kraftig bag med tanke på at den er heklet i Knit Picks Shine Worsted 🙂 Hekleteknikken den er laget i gjør det jo slik at den i tillegg blir dobbel så bag`n kommer til å leve evig! Kontra en del av andre vesker av denne typen som er heklet i tynt garn på tynn nål vil eg tro denne på nål nr 4 går rimelig kjapt å hekle! Min erfaring med å hekle mønster som dette at det fort blir: “Bare eeen rund til”. Det er gøy!

 

 

 

Designet av Christine Blue

 

Bag`n er ca 30 cm høy, 23 cm bredde (Flat) og 76 i dia 🙂 Vil tro du får plass til litt håndarbeid i den og sååå er det bare å komme seg på tur. Oppskriften består av bilder som viser hvordan og et godt diagram som er enkelt å følge 🙂 Hvilke farger ville du brukt?

 

BOHO DIAMOND BAG
Bildene over
Gratis Hekleoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

 

Ok, da er eg klar for en “Hviledag” hva nå enn dvs…Enn så lenge er det opphold (Krysser fingrene) så det kan være at eg fikser grønnsakkassen ferdig inni mellom øktene på Hobbyrommet. Fikk nemlig nettopp et “pling” fra postbudet om at det er levert en pakke i postkassa…..! Det betyr flere Heishi perler i andre farger….! En gal, gal verden….Hobbyverden altså…Eller, egentlig så er vel store deler av verden ganske crazy for tiden…? Fy søren me 2 beinte finner oss i mye altså…!? I andre land hadde faktisk befolkninge tatt til gatene å demonstrert av mindre. Er me bare en gjeng fehoder og nikkedukker eller? På den andre siden er me vel temmelig tilpassningsdyktige når det kommer til de fleste kriser, eller er det bare skylappene som er blitt større?

Me er litt som vanedyr når me handler matvarer f.eks. Det går stort sett i det samme hver uke. Da me røykte kostet en fredagshandel ca 2000 kr (Ja, det er jo da inkl røyken). Etter at me sluttet lå den samme handelen på ca 7-800 kr. I løpet av det siste året har fredagshandelen steget til rundt 1200 kr – omtrent akkurat de samme matvarene. Hvis du tenker at EN agurk på enkelte butikker koster så mye som 25 kr så sier jo det litt! En 2-pk med spisspaprika til 32!? I hvilken verden er det ok liksom? Eg vil tro at det for mange vil bety at det må velges allerede i grønnsakdisken…Bare på løye spurte eg her om dagen hva tobakken kostet!!! Shit eg er virkelig glad for at me sluttet! Me hadde for lengst gått “Konkurs” hvis ikkje! Et aldri så lite tankespinn her på morrakwisten…
Nå skal eg ned i postkassa JuHuuu

 

 

HA EN SUVEREN DAG
(Kan melde om hele 12 gr i dag….Sommer..?)

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer
    1. Jeg har tenkt litt på det. Hvorfor folk ikke tar til gatene? Hva skal til før folk reagerer. I april, jeg har datoen bestemte jeg meg for kun å fylle bensin når den var till inder 20 kroner literen. Nå, 2 måneder senere er jeg lykkelig hvi jeg finner bensin til under 25 .
      Matvarer har jeg ikke vært så opptatt av hva koster. Men etter at inntekten ble vesentlig redusert er jeg sjokkert over hva ting koster.

      1. Ikkje sant?? Eg er f.eks veldig glad i tunfisk i vann (på boks), er ikkje såååå lenge siden en boks kostet 7 kr…Nå? 18 kr…Noe positivt i mitt kosthold er at et glass med pesto har gått ned med 10 kr, men det er jo begrenset hvor mye pesto man orker å spise…

Siste innlegg