Strikk deg en fargerik skog

Designet av Margaret Holzmann/ Valley Yarns

 

Som alltid er et lappeteppe det perfekte strikketøyet gjennom høsten og vinteren. Garnet som er brukt er ca 110 mpr 50 gr, dvs eg kan plukke nøster fra min Favoritt Garngruppe: Safir, Østlandsgarn (<—Det er utgått, men Vestavind er jo det samme og eg ville hatt alle fargene i det garnet!!) Bor du i nærheten av f.eks Nille eller Europris så er det “Ren Ull” og “Trysil Garn” som gjelder! Alle de nevnte garntypene er Nr 1 til Ulltepper du ønsker skal vare virkelig lenge, me snakker i generasjoner! Lappene du strikker blir faste og gode. I oppskriften på dette er det pinnenummer 4,5 som er brukt, for meg blir det for tjukt. Kan strekke meg til max 3,5.
Prøv deg frem og ikkje la lappene bli for “slappe”.

 

 

 

 

Designet av Margaret Holzmann/ Valley Yarns

 

Ta deg en tur i hyllene/kurvene dine, eller en tur bakom sofaen?? Rask samme de fargene du ønsker i teppet ditt og lag deg en deilig høst/vinterkurv! Eg har lyst på en ny og stilig kurv til å ha i stua, Denne f.eks. Ahaaa så nydelig å fylle den opp med de fargene du ønsker i et stor og godt pledd ♥ Kjenner bare på det, at HVIS eg skulle ha begitt meg ut på et stort pledd måtte det blitt dette over her, eller DETTE som også er helt fantastisk! Kjenner at eg ikkje bør vandre forbi noen garnhyller i dag altså….det kan fort blir farlig….
Ååå for en gal, gal strikkeverden me lever i…sukk

 

FESTIVE FOREST
Bildene over
147 cm X 190 cm

 

 

* * * *

 

 

 

T O R S D A G – Me vet alle hva det betyr?? Yes! I dag er det planlagt helgehandel for mor mi, eg skal også en tur innom Stoff&Stil er planen. Har fått noen bestillinger på noen Armbånd som skal være med noen spesielle lilla perler, og de kjøper eg der. Det har vært veldig mange som liker akkurat de så kanskje eg bare bør “bunkre” litt opp 😀 Vel hjemme igjen håper eg at kjøkkenet er cleanet slik at eg kan gjøre litt andre ting som å få unna litt skittentøy, kanskje svinge moppen litt – Ja du vet, klargjør litt før helga for da kan eg sitte å surre på Hobbyrommet med god samvittighet 😀 Det kjennes litt kaldt ut i dag så eg trooor eg skal ta på meg denne herlige ullgenseren, den må jo passe fint når det er rundt 10 gr?? Å ja, må se om eg får svingt innom gartneriet også! Er på tide å få
i hus noen jutesekker eller annet som eg kan bruke på planter som skal overvintre!
(Du vet…den der passjonsblomster haha)

 

 

LAG DEG EN FIN DAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer

Siste innlegg