Ta deg ei bolle – eller 2

 

Jaggu ble det ikkje bollebakst også dag! Sting kaka er plassert i kjøleskapet og det gjenstår å se OM den får stå
i fred til i morgen *ler* Gjærbakst er det beste å “jobbe” med syns eg, alltid likt å bake med deig, men det skjer ikkje så ofte lengre. Grunnen til det er at nå er eg akkurat like oppblåst som bollene selv….*Nada viljestyrke* Vanskelig å motstå 1 varm bolle og et glass iskald melk…magen reagerte som en ballong som blåses opp...
Men bolla? Å hekkan den var godt, vel verdt litt mageondtsukk…blir lenge til neste gang *ler*

 

 

 

 

Det er STATOIL BOLLER eg har bakt og de er en drøm å bake,
bare være nøye med oppskrifta så blir de bra! Hever flott, og deigen…

 

 

 

 

…er veldig medgjørlig og 0 mel trengs ved utbaking. Deigen skal gi deg 20 boller,
å ja eg følger oppskriften og veier hver bolle (Mellom 80-90 gram)

 

 

 

 

Legger de sånn på et brett som har litt dybde…Etter 1 time heving ser de…

 

 

 

 

…Sånn ut! Ganske så perfekte faktisk ♥ Pisker et egg og pensler de godt før de settes i ovnen.

 

 

 

 

FERDIG og kjøkkenet fylles med de herligste dufter!

I dag ble mine gulere enn normalt fordi eg tok 0,5 gr Safran i melka 🙂 På tide å bruke den opp og dette var en perfekt mulighet, du vet…Påske og gule boller. Nå har eg bakt etter denne oppskrifta noen ganger og bollene blir like flotte hver gang, dette blir nok oppskrifta eg kommer til å bruke fremover.

Da er det bare å glede seg til i morgen; Taco, Sting Kake og boller….ungene kommer til å triller!

 

 

 

HA EN FLOTT KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på Tik Tok

1 kommentar
    1. Baker kun Statoilbollene jeg. Har gjerne i rosiner også jeg siden jeg elsker rosinboller. Bakte de senest rett før påske og da ble det 45 boller siden jeg baker to porsjoner når jeg først baker de.

Siste innlegg