Ta vare på ullplaggene dine

Reklame | Titt Inn Garn

 

Endelig! TITT INN GARN fremstår etter mye venting som en helt eventyrlig GodteriButikk og eg har ennå ikkje klart å pløyd gjennom alt det fristende de har der inne!! Du finner ALT! Ikkje bare masse garn, men absolutt ALT hva en strikker elsker og måtte trenge! De har masse av det eg kaller for dubbeditter og DET har me ikkje for mange butikker av som har!! Om du ikkje spesifikk er ute etter garn akkurat i dag vil eg f.eks anbefale deg å klikke deg inn på TIL STRIKKEREN for der..Ååå

 

Der finner du ALT og mye av det du ikkje visste du trengte som strikker ♥

 

Eg ble helt satt ut og visste nesten ikkje hva eg skulle velge, men har lenge hatt lyst på mye av det gode som finnes til å ta var på ulla med. Derfor valgte eg meg produkter fra serien SOAK ♥ Fikk en gang en liten skvett av ei slik at eg fikk prøvd det og fy søren genseren fikk en sval duft som duftet sååå godt! Ikkje noe overveldende, men bare et hint av noe deilig! Du finner også SOAK i Mindre Flasker, egentlig en fin størrelse om du f.eks vil ha forskjellige dufter 🙂 Har du der i mot aldri luktet på SOAK kan det jo være greit å lukte seg frem til en favoritt
og da kan du heller plukke med deg noen SOAK Minis når du shopper andre ting, smart, ikkje sant?

 

 

 

Ellers når det kommer til rengjøring av ull så vet me jo at en ullgenser f.eks ikkje skal vaskes i tid og utid, den tåler helt fint å bli bruk mange ganger før man evn må vaske den! Om den ikkje akkurat har blitt skitten så kan den jo gjerne trenge en oppfriskning? Det beste er jo å henge ullklær ut til lufting og da er FLATTER en smart liten sak! Denne var faktisk helt ny for meg og eg har aldri prøvde den, før nå! Du bare sprayer genseren litt og henger den til lufting og genseren dufter bare litt sånn godt! Super f.eks når du har vasket ulla di og lagt den til tørk eller blokking; Spray lett over og bare nyt! Eg gjorde det nylig med en Still Light Tunika eg har og JA, den duftet bare friskt og godt! MEN, om du har vært uheldig og har fått en flekk på et av plaggene dine er nok PÅ STELL SITRONSÅPE redningen du leiter etter!! Du kan bruk den på alle klær og tekstiler og ikkje bare på ull.

På Stell sitronsåpe – den originale flekkfjernersåpen er både effektiv og miljøvennlig og inneholder ingen tilsetningsstoffer, palmeolje, fosfater, enzymer, blekemidler, fargestoffer, petroleumsderivater, aggresive syrer, klor, amoniakk eller syntetisk parfyme. Har du fått flekker på noe som ikkje kan vaskes i maskinen?
Ok, da er det PÅ STELL SITRONRENS du trenger 🙂

Gjett hva planer eg har fremover?? MoHaaa Som du vet så har eg jo nå vært røykfri i snart 8 mnd og de skumle planene min er å vaske gjennom eller iallefall friske opp alle ullplaggene mine!! Det skal bli så utrolig herlig! Dessuten er eg så heldig at eg har fått ordnet noe fint til deg også!! Jupp! Hvis du er inne hos TITT INN GARN for å snope litt og du vil ta med deg noen av disse Rengjøringsproduktene får du 20% av meg 🙂  Penger spart vil si mer penger på garn *ler*. Eneste du trenger å gjøre er å legge ved rabattkoden *vibbedille20*.
Rabattkoden gjelder for alle SOAK og PÅ STELL produktene ♥

 

Du kan benytte deg av denne rabattkoden heeelt frem til nesten søndag 🙂 Jepp, det er ganske så raust ser du.

 

 

 

Det er som sagt ikkje måte på godsaker på TITT INN GARN og eg skal virkelig få koset meg denne høsten for eg har fått meg noen deilig go`biter kan du si!! Gleder meg som en liten ungen til å ta fatt på disse, for meg, nye garntypene! Kjennes jo helt vidunderlige ut så noe fint er eg definitivt nødt å strikke!
Dette er garn i 100% norsk ull fra Kløfsrudgård i Rakkestad

 

 


Det samme med disse 2 ♥ Disse hespene her er akkurat nå bare i “Se på og Kos med” stadiet for eg kan ikkje sprette de ennå! Her må det planlegges! Det er mye garn med 2 hesper og som eg har sagt opp til flere ganger så trenger eg et nytt sjal så ja, da nærmer eg meg en løsning vil eg tro.

Dette er også garn fra Kløfsrud Gård og det er 100% norsk ull, ULLA GARN er navnet.

 

 

Den ultimate strikkekosestunden inneholder også for meg KAFFI! Dessuten er det jo alltid spennende å prøve noe nytt og siden eg elsker så og si ALT med kokos var det ganske naturlig å sjekke ut Little`s Island Coconut Coffee!! Funker akkurat like godt både varm og kald eller med og uten melk. Eg har prøvd alt og ja, den er absolutt helt inna for til å kunne brukes som kosekaffi 🙂 Hvis ikkje kokos er din greie finner du flere varianter under TIL STRIKKEREN! Kan jo, bare for å ha det sagt si at de der karamellene du skimter på siste bildet var helt INSANE gode og de fikk kjappe ben å springe på her i huset!

Du får de i BRINGEBÆR, LAKRIS og VANILJE m/Havsalt

 

Skjønner du nå hva eg mente med at TITT INN GARN har alt, ja absolutt ALT hva en strikker måtte trenge?
Heeelt ned til den minste detalje!

 

Og nå? Ja nå skal eg nyt resten av søndagen for eg sov søren meg heeelt til
11.45 i dag og eg skjønner ennå ikkje hva som skjedde! 🙂

 

 

KOS DEG OG NYT
SØNDAGEN DU OGSÅ

 

 

 

Go`klem fra ei GIRA Vibbedille 🙂

0 kommentarer

Siste innlegg