Tøft – Strikkeoppskrift

Designet av Jo Shaw

 

Frem med det tynne garnet, disse er strikket i Arwetta (Eller du kan velge noe lignende), skikkelig delikate og herlige hansker 🙂 Strikkes etter mønsterdiagram, ikkje så komplisert. Selv om du ikkje skulle være så glad i mønterstrikke er et par hanske som dette veldig overkommelig, ikkje minst fint til å øve seg på.

 

 

 

Designet av Jo Shaw

 

Det er bare å sette de på lista, enten over ting du bare må ha til deg selv, eller som mulige julegaver.
Litt spreke farger kunne fort blitt til et par snaisne hansker 🙂

 

JETSON
Bildene over
3 Størrelser

 

 

* * * *

 

 

 

Var veldig i tvil om eg skulle rulle ut av senga i dag…Såååå sliten, eg følte ryggsøyla lå igjen i senga da eg sto opp!! Hodet var også helt fraværende, eller….eg følte egentlig det hang ut av pannen haha Vel, nå har eg en kaffikopp innabords og det begynner å rette på seg. Må jo ut på en LYNkjapp handlerunde for i dag skal eg passe på å forflytte meg i slowmotion og pleie meg selv med en lang dusj senere, og gjøre meg klar for helga. Å ja, eg gleder meg til Bergen, men akkurat nå er eg t.o.m for sliten til det 🙂 Satser på å legge meg veldig tidlig i dag, stå opp tidlig i morgen og pakke meg inn i gode (nye)koseklær slik at bussturen blir behaaaagelig 🙂 Headset, pc, powerbank og mobil i sekken så er eg klar. Kjøpe litt kosesnack på butikken, laste ned en film eller noe – Tja, eg tror det blir bra! Det verste med bussturen er de der forb…undersjøiske tunnellene….Meeen har tatt buss gjennom Renfast før og merkelig nok er det bedre enn med bil 🙂 Går så fint så, gleder meg til å treffe FIIINE folk ♥ Må bare huske å ta litt bilder!! Eg er håpløs på det området  når det gjelder….Vel vel, da er det bare å komme seg på handel, får samle krøllene og slenge på meg i par sko…

 

 

HA EN FLOTT FREDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

1 kommentar
    1. Skulle gjerne ha tatt Turen opp til Bergen selv i helgen ,men sånn ble det ikke. Av og til skjer livet. Så da må jeg heller sende mine varme tanker til dere der oppe.

Siste innlegg