X-RAY – Gratis Strikkeoppskrifter

Designet av Marjukka Vuorisalo

 

Altså, disse har eg hatt liggende i kø`n min nå i ca 1 år….Ååå de er jo så stilige!! Selvfølgelig hadde eg brukt de, men eg har jo ikkje kommet så langt at eg har strikket de ennå…Du vet den der tiden, den flyr av sted! Uansett, de er strikket i Austerman Step, dvs samme type garn som Opal, eller Fabel, Arwetta o.l. Tynt sokkegarn altså på ca 400 m pr 100 gr. Det blir et par delikate votter eller hansker, ja for du kan velge om du vil strikke 10 fingre eller “bare” en hånd 😀 Litt for en hver smak altså, det er posistivt når designeren gir oss slike valg. 10 fingrer kan være utfordrende å strikke…Bare nevner det…Har begynt på mange fingerhansker opp gjennom, men tror eg bare har strikket 4 fingre på det meste…Ikkje sant! Noen du kjenner som trenger slike i Julegave?

 

X-RAY
Bildet over
(Hanske og Votter i oppskriften)
GRATIS Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

Designet av Marjukka Vuorisalo

 

Hvis du vil gå all in, er det jo bare å snappe med seg denne oppskrifta også! *ler* Det verste er jo at eg helt problemfritt kunne brukt den når eg er ute å fyker på handel 🙂 Her strikker du med Intarsia teknikk etter diagram, ikkje noe mikk makk det – Går så fint atte!

 

MORT
Str fra 100cm til 150 cm i overvidde

 

 

* * * *

 

 

 

Ååå deilige lørdag! Har sovet litt over 7 timer, flyttet meg inn i Dib sin seng i 7 tiden i morges da treskjeverket i senga mi “skrudde seg på” og vekket meg. Neida, Dib er ikkje hjemme så det var helt problemfritt! Siden eg la inn en ødeleggende innsats i heimen i går har eg bare tenkt å puste og perle i dag, men akk så deilig å stå opp og alt er ryddet selv om Ali rotet på kjøkkenet i går kwell….Skal etter beste evne overse det i dag. Mistenker at han har planer om Fahitas i dag? Ser ingen annen grunn for hvorfor det i så fall skal ligge en fersk kylling i kjøleskapet samt 3 bokset med minisopp!? Hmm men ok, Fahitas er ikkje dumt det i så fall. Dvs at eg kan bruke alle mine våkne timer på Hobbyrommet i dag, gudene skal vite at det trengs! Her må man koble seg på hurtiglading ASAP!

 

 

 

KOS DEG OG HA EN
FLOTT LØRDAG!

(Me snakkes på Snapchat 😀 )

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer

Siste innlegg