YES! Alle trenger en KUL Kanin

Designet av Ekaterina Tarasenkova

 

Altså! Er det seriøst mulig å blir kulere?? Wow!! Gjett om eg skal strikke meg en slik, fare for at det blir flere også! Ja en sånn liten gjeng som kan danse rundt her i påsken 😀 Det står ingenting om garnvalg på Ravelry, men det finner eg nok mer ut av når oppskrifta er lagret 🙂 Uansett er det pinne nr 2,00 som skal i action så det blir garantert både gøy og herlig!

 

 

 

Designet av Ekaterina Tarasenkova

 

Eg “trenger” en kanin med lilla, lime, gul, lyse blå og rosa genseren…så ja, det blir jo 5 kaniner det…Hmm Ikkje sant! HVIS pakken eg venter på ikkje kommer før helga, vel da blir det kaninstrikking i helga.

Denne designeren har ei Søt Mus som eg også føøøler for å strikke…

 

BIG RABBIT
Bildene over
Ca. 20 cm

 

Når det kommer til prosjekter som dette er eg jo “kjent” for å få unnagjort mange i samme slengen,
ja akkurat som disse Freaky Easter Bunny ♥ Digger de! Gratis oppskrift forresten!

 

 

* * * *

 

 

Tja, da var det jaggu meg torsdag igjen gitt!! Det betyr jo bare en ting: Shopping for mor mi 😀 Alltid koselig det! Tror eg samtidig skal plukke med meg det eg trenger til årets Ertersuppe! Fikk bekreftet av Dib i morgentimene at NÅ var fenalåret blitt litt for hard (Han hadde gått til angrep på det i natt og ga opp!) så da er det innafor å knekke det og legge det i vann 🙂 Planen min er da å servere ei solid gryte av det eg velger å kalle for Verdens Beste Ertersuppe på lørdag, tenker eg plukker med meg et par Foccacia fra fryseren på Rema 😀
Kjenner eg gleder meg allerede!

Dagen i dag ellers? Vel…ingen pakke er kommet så muligens eg bare Drodler videre…
Anyway, eg må hoppe i ei bukse og komme meg avgårde nå snart!

 

 

KOS DEG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer

Siste innlegg