UTLADET & HERLIGE HELG!

Etter en tidlig start på dagen og MYE kjøring Hit/dit var det NYDELIG å sette seg en time på lading kan du si! Tror Energi`en er ca på 50% nå så hvis eg bare beveger meg i SlowMotion et par timer så regner eg med at det går bra å rangle litt i kwell 🙂 JuHuuu Klarte heldigvis å komme over det me skulle, ja me fikk masse grønnsaker (Se Snap), Nytt dekk til Jr er nå montert og ha er klar for en ganske lang sykkeltur med klassen neste uke, har vært hos legen og fått litt Input av diverse, Rema er ranet så låser med dørene og tar HELG!  ÅJa HALLO, eg klarte å overbevise Ali om at det var essensielt NØDVENDIG å stoppe på Sparkjøp for rett inn forbi inngangen hang det nemligen en genser å ventet på meg! Han mente me hadde dårlig tid i forhold til legen (noe me også hadde) men eg sa bare: “Det går så fint atte”
Dermed ble det ENDELIG ny KoseGenser på meg 🙂 Jupp!
Skulle bare mangle siden ALI har overtatt ALLE mine hvite hettegensere! I dag ble det en grå en som rekker meg til knærene(!!!) og da regner eg med at eg får ha den i fred hehe!
Jepp, str XXXXL må til om det skal KOSES! Ikkje det??


Bilde/Design: Pinneguri


Etter at som sagt batteriet var halvladet måtte eg bare surfe litt og eg så det var noe NYTT hos Pinneguri og med snart 2 små jenter bør man jo bunkre opp med slike Skjønnheter, enig? Ikkje sant?

LILLE FURUKJOLEN
seilte høyt opp på lista og denne kan eg faktisk strikke i Holst Supersoft! JuHuuuu hva er vel bedre enn det?? Jo den kan også strikkes i Wollmeise og gjøre den skikkelig lekker 🙂 Oppskrifter er i størrelse 0/3 – 6/9 mnd og 1-2 år og 3-4 år 🙂 Helt SUVERENT!


Bilde/Design: Pinneguri


Dette teppet til Pinneguri har eg sittet å studert mer enn èn gang…..SUKK så lekkert!! Dette er sikkert ikkje noe man strikker i en håndvendig, men det er HERLIG med et skikkelig KonseProsjekt innimellom, ja det er godt å trene de små grå litt!

BILLEFRØTEPPET
kan også strikkes i Wollmeise, men her tror eg nok at Finull hadde gjort seg 🙂 Skikkelig godt og varm 🙂 Teppet blir ca 98 cm X 98 cm


Her fant eg Ali da eg kom ut fra Legekontoret etter over 40 min m/skravling! Det var tydeligvis at legen også var sklidd inn i helgemodus! Ali derimot hadde funnet en gjeng med Pókemon som han lekte seg med! + at i DET skjønne været var det jo bedre å vente ute enn inne på et varmt Venterom.

Legen var forresten klar for å starte RulleBalletten i GastroSystemet med meg igjen…..Dette hadde me tydeligvis AVTALT i juni! *ler* Men som kjent så lider eg av selektiv hukommelse så det var blåst for meg! Etter en del frem/tilbake ble me enige om å la nyrelegene gjøre jobben sin først så kan gastro overta etterpå 🙂 Grei Avtale det! Av og til er det GODT å bare sitte å skravle litt, ja han er oppriktig interessert i hva som skjer i livet mitt etc. Som Kronisk Smertepasient m/diverse problemer er det jo greit å danne seg et helhetsbilde.

Etter legebesøket var det bare å dure i vei tilbake til Tananger, fikk unnagjort handelen i en fart og strake veien hjem! Men ikkje tro at det bare er å slenge seg i stolen med en gang, HA! Masse varer skal på plass og Ali havna på trappa for å montere det nye dekke til Jr. Han fikk nemligen låne sykkelpumpa til naboen, men han måtte ha den tilbake omtrent med en gang så Ali hadde ikkje noe valg hehe Ergo ble eg stående alene med alle varene og det tar litt tid. Premien ble jo da en skikkelig KALD dusj og på med NY KoseGenser 🙂 )Se Snap) Mmmm hekkan den er herlig 🙂

Nå håper eg ganske desperat at ingenting Uforutsett hender! Eg VIL nyte denne helga i MITT tempo og mine lyster! Nok er Nok liksom, ikkje sant det er LOV å si det en gang i blant? Ja det er godt du er enig, legen sa det også til meg. “Si NEI, Gro!”, sa han. hehe Så nå skal eg LYE!

Håper dagen din har vært fin? Er du klar til å ta helg eller? Strikketøyet i fanget?

UANSETT!
KOS deg og NYT
en HERLIGE Fredag!

Go`klem fra ei skikkelig sliten Vibbedille 🙂

#strikk #barn #baby #helg #fredag #smerter #lege #shopping #kos #pokemon
 

3 kommentarer
    1. Jeg som er pensjonist kan jo egentlig ” ta helg” hvilken som helst dag i uka, men det henger i av gammel vane dette med—” det skal vi gjøre ihelga”😅
      Må få laget meg et nytt strikketøy — så er jeg i gang. Kos deg i nygenser’n din.

Siste innlegg