DIGGER DU SAUER?? DETTE BØR DU IKKJE GÅ GLIPP AV!

Ann Kingstone

Det kom vel ikkje som noe sjokk at det ville balle på seg med bare enda flere sauer? Å hvilke flotte sauer dette er! WOW eg er virkelig blitt sveipa av beina altså og nå etterpå når alle regningene er betalt er det saldoen som står igjen som avgjør om denne eboka finner veien til MIN Pc!
Har vel i grunnen bestemt at denne bare MÅÅÅ eg ha! Eboka inneholder hele 7 Sauemønster:
2 voksne gensere, barnejakke, sokker, lue, hals og pulsvotter, sier da ikkje nei takk til det!

Frem til slutten av september får du 10% rabatt på boka så her er det bare å klikke i vei om du også er blitt forelske i disse sauene! Det er vel de fineste eg har sett til nå! Sukk! Fikk du med deg Sokkene eg la ut tidligere??? Åååååå så vakre! Tenkt du, ja å møte vinteren i kledd SAUER fra Topp til Tå!??
Hvor stilig og ikkje minst lekkert er det?? Bæ-æ-æ er vel den eneste kommentaren som trengs!

Vær Obs på at kjøper du boka før 21.sept er ikkje boka komplett, men du får automatisk et mønster tilsendt hver dag etter bokkjøpet til du har alle 7 🙂 Etter 21.sept vil boka være komplett 🙂

 

 

 

DEWLAP
Bildet over
Ebok


Ann Kingstone

 

Mmmm så skjønne!!!

 

 

 

GIMMERS
 

Nå? Hva syns du?? Lekkert ikkje sant?
Eg sitter formelig her å spinner eg og kan nesten ikkje vente med å få kloa
i alle disse lekkerbiskene altså! Det eneste du nå trenger å gjøre er å dra frem sofaen og sjekke ut hva du har av garnskatter oppi de posene du har GLEMT at du gjemte! Sett i gang!

* * * *

Som nevnt så er det regningene som gjenstår å få unna, deretter skal eg, eller eg sette på en maskin med pysjamaser! Hekkan altså, eg glemte jo ut maskinen i går igjen! Sure Pysjamaser er ikkje noe særlig å kose seg i, så da er det bare å starte forfra igjen…Begynner å bli en vane gitt!

Har i grunnen litt me skal i dag: Me MÅÅ til Sandnes å hente hjem en del grønnsaker! Ja nå er det søren meg rett før eg angriper Orkideène i kjøkkenvinduet, de er iallefall grønne! JA eg savner AGURK og PAPRIKA på knekkebrødet og eg må ha TOMATER, ja for ikkje å snakke om litt tørka MANGO
og litt NØTTER! Tror seriøst eg trenger noen skikkelige CHILLI OLIVEN også! Åååå de har SÅÅÅ mye godt der ute på den Innvandrer Butikken, Mmmm, har du en slik butikk i byen din: Sjekk den ut!

MÅ også innom InterSport å bytte Adidas Skoa eg fikk av Amira, har vel i grunnen bestemt meg for at eg bør ha minst et halvt nummer større. “Problemet” er at den venstre foten min “sover” nå på det
5. året og er derfor litt hoven og noe større enn høyre foten – Kjipe greier…..Satser på at eg er heldig og at de har AKKURAT den størrelsen som passer til meg! Gleder meg til å sprade rundt med nye sko!

Når dette er gjort gjenstår det kun å få Jr på treningen! Deretter er det bare å komme seg him`atte for Amira kommer hjem og skal sove til i morgen siden hun reiser tidlig til Oslo på kurs, da er det praktisk at me bor bare noen minutter fra flyplassen. Hehe eg sier ikkje Nei til å kjøre BMW et døgn haha

Da er det vel bare til å sette i gang??

KOS DEG OG HA EN
STRÅLENDE FLOTT MANDAG!

Eller var den Blå i dag??

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #annkingstone #lue #hals #pulsvotter #ugle #strikkugle #ull

0 kommentarer

Siste innlegg