ISLANDSK ULL ER SKIKKELIG HERLIG!


Hélène Magnússon

Islandsk ull er virkelig godt å varmt! Ja det kan stikke om du er sart(?) i huden, men som Jr pleier å si: “Jo mer det stikker jo varmere blir det”, ergo ganske deilig! Meeen eg kan godt innrømme eg gang til at eg har en kjole i Lettlopi som klør og stikker ALT for mye bak på låra når eg sitter og bli varm!
Islandsk mønster derimot er jo rett og slette vakkert og det finnes så mye flott! Genseren over falt eg for fordi eg har ikkje sett noe slik før! KNALL HERLIG og kjempetøff!

 

 

A SECOND EIGHT PETAL-ROSE SWEATER
Bildet over
Str S/M/L

 

 

 

 



Hélène Magnússon

 

GAMALDAGS
Opp til str 51″

 

 

 

 



Hélène Magnússon

 

MY ICELANDIC SWEATER AND MITTENS

* * * *

Planen nå mens eg er i første kaffikopp ennå er å kaste meg over dusjen i dag! Som i å SKURE den altså! Har i grunnen henget over meg en stund og eg håper eg orker nå etterpå! Da er det bare å finne frem gummistøvlene hehe Spørsmålet er bare om ryggen orker å fullføre, men det er det verste eg har igjen på runden min nå så eg krysser fingrene 🙂

Jaja i dag skal me opp på + gradene å hilse igjen, men pga vinden vil de likevel kjennes ut
som minus så da er me jo like langt!?!? Vitsen er?? Eg bare spør….

Amira sov her i natt siden hun skulle på flyplassen kl 06.00!!! KA SØREN liksom!?!? Ali tok seg av den kjøringa kan du si hehe Me skal også levere bilen hennes på verksted for å skifte dekk, var meningen Ali skulle skifte, men siden dekkene må balanseres leveres den inn heller. Senere er det å kjøre Jr på trening kl 18, hente han kl 20 og såååå hente Amira igjen på flyplassen 21.15!! HJELP!!! Tror me skal starte en TAXI Sentral snart! Hmmm tror eg tar med et strikketøyet og kjører Jr og rett og slett setter meg der å VENTER for så å kjøre hjem så får Ali hente Amira! Må bare overbevise Ali haha

Nå gjenstår det bare å se hva eg gjør av det på listen min! Dusjen?? Vaske soverommet?? Hmmm
Kanskje eg heller rett og slett tar meg en FRIdag!?? Er veldig sliten faktisk og verker ganske bra både her og der og føler eg ikkje kan ro det hele i land i dag…..Så hvis eg må leegge inn årene for i dag får eg heller tenke på ALT eg har fått gjort denne uka! Uansett så er det jo ikkje et nederlag!

Anyway:

KOS DEG OG HA EN
FLOTTERS TORSDAG!

 

 


Husk; DU er uansett BRA nok!

 

 

 

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂
 

#strikk #strikking #islandskstrikk #lettlopi #strikkeoppskrifter #islandskmønster

3 kommentarer
    1. Frem med svampene, Vibbedille. :-))
      Når jeg vasker dusjen tar jeg ikke på meg støvler, men kler meg kliss naken og dusjer/ vasker til den store gullmedalje.
      Jeg passer på å gjøre det med jevne mellomrom så jeg slipper disse skippertakene.
      Ellers i huset ser det ikke klokt ut fordi hunden røyter så jæ****.

    2. Lisbeth: Eg vasker også dusjen sånn men det er sånn kalklag som eg overhodet ikke får bort . Er litt redd for hva som er i disse svampene siden man kun skal ta på vann og eg vil da ikkke stå å bade beina i det hehe MEN bare for min egen samvittighet har eg iallefall vasket badegulvet ?? Tror eg heller bruker dagen på å lade opp til alle kjøringen i dag for eg verker litt for mye…..så nå strikker eg heller ??

    3. Det beste for å få vekk kalbelegget er to deler zalo og en del eddik 7%. Etter at jeg begynte med det er det lett som en plett å få det bort.
      Spray på, la det virke en times tid – dusj og vask.

Siste innlegg