ONE OF THOSE DAYS…

Du vet når du går å venter på noe positivt og gøy? Du legger planer basert på det du er blitt lovet,
noe eg forresten ikkje pleier å gjøre FORDI eg liker ikkje å bli skuffet…..Denne gangen var det hele så bombesikkert at eg tillot meg å legge planer, KJEKKE planer både for meg selv og andre….
Hva skjer tror du? Ja akkurat, det hele blir snappet ut av hendene mine før eg en gang får sett på det….som å få beina slått under på deg….Så JA, i dag er eg SUR! Skikkelig SUR, ja eg ble så forbannet at det spratt noen tårer…DET er søren meg ikkje ofte! Men eg hadde jo gledet meg sånn for eg hadde PLANER! Planer som involverte å ha det koselig med andre…..

Når humøret synker så langt ned kommer også smertene mer frem noe eg slettes ikkje liker,
smerter er lettere å takle når man er glad og positiv…..i dag er eg NEGATIV og SUR!
 

Prøvde så godt å bygge meg opp en godt humør frem til eg skulle hente Jr,
men det sank igjen da eg måtte skuffe han…..

Prøve å kose meg da eg steikte pannekaker og “Bacon” og tenkte me skulle kose oss, noe me forsåvidt gjorde helt til eg satte meg ned for å ha litt kaffi og en røyk…..Dette er syting, men AKK så irriterende: Eg hadde kjøpt meg en ny tobakk før eg hentet Jr og nå hadde eg rullet meg en røyk
og den smakte rett og slett FY! Tobakken var tørr som høy og de som røyker vet hvordan DET er! Siden eg allerede var forbanna fra før tok eg på meg skoa og hoppet i bilen….ned på Rema, fikk den bytter, hjem igjen, ny kaffi i koppen, ruller en røyk og PANG!
Tror du filler`n ikkje denne tobakken var ENNÅ verre!?? Er DET mulig!??

Veide for og i mot, men fant ut at eg orket ikkje sitte med det der skvipet resten av kwellen så det var på med skoa igjen, ned på Rema, forlangte pengene igjen og turen gikk til Kiwi og nesten 2 timer etter den opprinnelige røyken eg skulle ta kunne eg nyte en røyk til kald kaffi…FOR en dag!
 

Men vettu hva?? Av og til er det faktisk LOV å ha en DRITTDAG og i tillegg si det høyt!

Eg kunne tatt en dusj og følt meg bedre, men eg gidder ikkje! Nå har eg så vondt i kneet at eg har problemer med å stå så eg har bestemt meg for å heller bare være SUR ei stund! Så sånn er det!

Satser på å være BLID igjen i morgen 🙂

KOS DEG OG HA FINE
KWELLEN DU I ALLEFALL 🙂

 

 

 

 

Go`klem fra ei meget irritert Vibbedille 🙂

#deterlovåværesur #skuffet #sint #sur #unødvendig #

6 kommentarer
    1. uffda, det er kjipt å ha dårlige dager, men det har vi alle. håper humøret blir topp igjen snart <3
      Jeg holder forresten konkurranse på instagrammen min nå, og blir kjeeempeglad hvis du ønsker å melde deg på! God vinnersjanse, 4 vinnere. @hannelovisejo

    2. Trur eg veit kva du snakkar om… inviterte heile slekta på stor koseleg julelunsj i romjula, de var jammen såvidt eg fekk helst på gjestene, gitt! Dei fyrste drog etter EIN HALV TIME fordi dei skulle noko anna, og jammen skulle ikkje alle dei andre også eitt eller anna, ALT var viktigare enn å bli hos meg, tydelegvis… i underkant av ein time etter at lunsjen starta, var huset tomt igjen… kun oppvasken stod att.! Eg som hadde planlagt og rydda og vaska og laga mat i mange timar…. då var eg sur då!! OG DET HADDE EG LOV TIL!!! Det er ikkje noko å unnskylde seg for ein gong!

    3. Noen dager er bare dritt-men det er vel lov å ha en sånn dag innimellom?! I morgen ny dag,nye muligheter 🤗🤗 Klem 💕😊

Siste innlegg