CONFIDENCE – VELG GRØNT OGSÅ TIL HÅRET DITT!

Reklame | Floke Frisør Stavanger

Åååå eg har hatt en deilig og etterlengtet dag hos FLOKE i Stavanger! Byen eneste og BESTE Grønne Salong! I hverdagene våre nå for tiden tenker me jo stortsett Miljøvennlig over hele linje så hvorfor ikkje gjøre det OGSÅ når det kommer til HÅRET!?? Eg mener, det er jo en del av kroppen og ikkje minst utseende ditt og både kropp og utseende er me jo opptatt av, så hvorfor ikkje gi også det den BESTE oppmerksomheten?? Eg angrer ikkje en eneste sekund på at eg takket ja da eg fikk spørsmålet i 2015 om eg ville la meg sponse!! Fy søren håret mitt har gått fra å være noe “som bare hang der” til å virkelig bli flott! Ikkje bare er det fint å se på, ta på, men eg vet også at det har det bra!! Det er jo nesten det viktigste! Ja det å VITE at håret ditt er sunt!

Det er en god stund siden sist eg klippet noe av det, men behovet er ikkje like tiltrengt som før. I dag stusset eg bare noen få cm`er fordi det er så fint og det var ikkje behov for meg! Da eg tidligere brukte en “vanlig” frisør var det både titt og ofte at eg måtte bort med både 8 og 10 cm fordi det var så slitt! I løpet av de 3 siste årene har ikkje det skjedd en eneste gang hvis eg ikkje akkurat ville klippe det!

Det er betryggende å vite at håret mitt har det godt!! Ikkje bare det, men med den manken eg har er det jo også litt viktig at det får riktig stell. Det må eg jo bare si, men en masse sånn “hårtabletter” som florerer der ute er til liten nytte hvis håret ditt trenger pleie! Bruk heller pengen til å spandere på deg et par timer i heaven hos Floke! Floke Frisør finner nå bare flere og flere plasser i landet så sjekk opp HER om du har en i nærheten! Da har eg bare et råd: Bestill en time til neste gang 🙂

I Stavanger finner du salongen i KLUBBGATA 1 🙂

 

Eg har begynt å leke med tanken å skifte litt farge og eg falt skikkelig for denne som Juniorfrisøren hos Floke/Stavanger har farget! DÅN sier eg bare så lekkert!

 

En annen farge som frisøren Eva i Fredrikstad har farget er jo bare helt RÅÅÅ! Oh My! Så lekker!! Ja den er litt mer vågal, men eg har absolutt håret til det så eg skal tenke på det til neste gang 🙂 Har mer enn nok selvtillit til det så eg tror ikkje det hadde vært et problem!

Ser du? Selv om det er en Grønn og Miljøvennlig Frisør så finner det ikkje grenser for HVA du kan gjøre med håret så hva med å la deg overraske? 🙂

“På Floke Stavanger i Klubbgata driv me med helse og miljøvennlige produkt. Me vart sertifisert av Grønn salong i juni 2017. Det er den mest seriøse og anerkjende allergi og miljømerkinga innan hårprodukter og salongvirkomhet i Skandinavia.”

 

Den passende HoodieGenseren er fra New Yorker 🙂

Det må eg si; I morges da eg satt her å skulle våkne vurderte eg mer enn èn gang å avbestille frisørtimen fordi eg hadde syk fryktelig vondt i nakken! Men siden eg skal bli med på så mye gøy frem over de neste ukene hvor det er kjekt å ha fint hår beit eg det i meg og kom meg i bilen! Det er første gang eg gikk til frisøren uten å sminke meg litt…Syns det er deilig å freshe seg litt opp før man skal bli fin på håret, men i dag maktet eg det ikkje! Men vettu hva?? Da eg var ferdig hos frisøren var nakken helt normal, ikkje vondt en eneste plass!! Takket været en HIMMELSK hårvask! Fikk også en saftig hodebunnsmassasje som også inkl øvre del av nakken og tror du ikkje hun klarte å “kneppe” de 2 triggerpunktene øvers i nakken/nederst i hodet!??
Ååå det var som eg lettet og svevde av sted!

Siden eg nå sitter her og er Tipp Topp i formen skal eg begi meg i kast med….

 

…..DISSE!

Eg skal begi meg i kast med å sy knapper i kåpa mi! JuHuuu Hele 14 stk skal på plass!! Men så?? Ja da er det jo bare å håper på opphold og lite vind en av de nærmeste dagene for eg må UT å ta bilder av kunstverket mitt! Passer derfor fint at eg nå har fått både nye farge og mer striper i håret 🙂
LOVE IT
<3

KOS DEG OG HA EN
NYDELIG KWELL DU OGSÅ

Go`klem fra ei meget fornøyd Vibbedille 🙂

#sponset #flokefrisørstavanger #flokefrisør #hårfarge #blondestriper #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

0 kommentarer

Siste innlegg