HER ER STRIKKEPLANENE DINE FOR 2019:

Designet av Bitta Mikkelborg

Eg vet allefall nå hva eg skal gå inn for å prøve å få til i løpet av 2019; Å fornye Sokkeskuffa mi med MASSE deilige, lekre, stilige og ikkje minst fargerike ankelsokker! For uten de skikkelig digge, litt halvtjukke “sægge” sokkene som eg elsker så er eg utrolig glad i ankelsokker i tynn ULL!! Foten glir så godt ned i skoa med de på og det er seriøst på tide med ei real bunke med nye!

Gudene skal vite at eg har et LASS av perfekt garn nettopp til dette formålet og da er det så Digge Di Digg at det finnes designere som Bittami som tar grep og legger det hele på et sølvfat til oss! HEKKAN me er heldige altså, eller hva syns du?? Ja ikkje sant, me er heldige??
Ren skjær LUXUS!

 

Designet av Bitta Mikkelborg

Ta en god kikk på bildet over her…*venter, trommer med fingrene*…Ok, selv med et litt uklart bilder kan man tydelig se bilde av 6 lekre ankelsokker, disse 6 + 7 til har du nå muligheten til å skaffe deg, eller kanskje du vil gi de til ei venninne som elsker å strikke sokker? (Til deg? hihi). Alle disse 13 ankelsokkene vil dukke opp i en eBook som er helt klar til å friste deg gjennom hele 2019! Allerede 1.desember nå i år får du den første oppskriften og der etter kommer det ei ny oppskrift den 1. i hver måned ut heeele 2019!! Ikkje sant det er nesten så man må gni seg i øya?
Ja for eg kan jo ikkje tro det er sant!!

På en måned har du PLENTY av tid på å strikke et par ankelsokker, ja du kan jo f.eks fint strikke et par mellom andre prosjekter du holder på med og på den måten kan du sakte med sikker fylle en skuff! Hvis du er extra ivrig og ikkje minst kjapp med pinnene kan du jo strikke 2-3 like ankelsokker gjennom hver måned og på den måten kan du enten fylle 2 skuffer eller du kan jo lage en SokkeKalender til din beste venninne NESTE Jul!?!? Mange muligheter her ser du og felles for dem alle er at det uansett kommer noe herlig ut av det 🙂 “Vinn Vinn” kalles det 🙂

Vil vel si at her er det sokker for alle! Sokkene strikkes på strikkepinner fra str 2mm til 3,5mm, dvs fra Tynt Sokkergarn som f.eks Hot Socks Pearls, Zitron Trekking, Opal, Regia, Tynn Ull o.l – Vil du ha litt tjukkere sokker kan du f.eks strikke med Mellanraggi (<– Utrooolig deilig!), Bittamis 6-tråds sokkegarn eller annet garn med ca 260-280 m pr 100 gr garn 🙂 Det tynne sokkegarnet har fra ca 360 m til 420 m pr 100 gram 🙂 Bittamis eget AnkelsokkFavorittGarn finner du HER!

Om ikkje dette var nok så skal Bittami farge ekstra mye garn som passer til ankelsokker gjennom hele året og du som da evn har kjøpt denne eBook vil få 10% ved kjøp av dette garnet! JuHuuu Nytt garn som passer til sokkene vil dukke opp allerede i slutten av november slik at du skal kunne ha alt klart til den første oppskrifta kommer 1.desember!!
(Rabattkoden får du i den første oppskriften).

Hvis du trenger en “unnskyldning” for å kjøpe noe til deg selv, tja, det er snart Jul og skal man være sikker på å få akkurat det man ønsker seg så kjøper man det selv,
eller passer på at Julenissen gjør det! Ho Ho

Den flotte eBook kjøper du HER 🙂
(Selvfølgelig er alle oppskriftene på norsk!)

 

Eg har allerede, eller det skjedde med èn gang, blingsa meg ut de sokkene nederst til høyre!! De kunne eg tenkt meg i flere fargevarianter for WOW de var stiiiilige!! Passer meg utmerket!! Så ja, nå skal i allefall eg ta et skikkelig nakketak på meg selv og få fart på sokkestrikkinga!

Tro om eg i anledning mitt nye løfte også skal gå til anskaffelse av noe sett av DISSE STRIKKEPINNENE ? Har du prøvd de? Er det bedre å strikke sokker på disse enn det vanlige som å strikke med 5 pinner?? Nei, eg liker ikkje helt å strikke sokker med Magic Loop 🙂

Så ja, hva sier du? Blir du med å strikke ei skuff full av snaisne sokker??

* * * *

Tja, vel…Da er det jo egentlig helg! Nesten i allefall, alt står og faller på OM det blir å hente hjem HelgeKosen i dag eller i morgen! Eg er sååå FOR å gjøre det i dag, ja bare for å ha det gjort + at eg da kan begynne å innlede helga og GJETT om eg skal “køks`an” denne helga eller?? (Køks`an= Ta det helt med ro på Siddis`Språket!) Uansett hvor begivenhetsrik og uforglemmelig forrige helga var er eg seriøst klar til å bare sitte i ro med minst mulig bevegelse av legemet! (Hvis du ikkje har fått med deg hva eg gjorde forrige helg kan du sjekke det ut HER HER og HER)

I går kwell fikk eg nå lagt opp og kom godt i gang på lue nr 2 og DEN blir skikkelig deilig kan du tro og garnblandingen eg mixet til blir sååå skjønn!! Du kan se den HER! Ahaaa I in LØøøøøv!

Anyway, før eg kan komme i gang med dagens første strikkeøkt skal eg lage meg en ny kopp kaffi og skrive ferdig handlelista bare sånn i tilfellet me stikker å handler i dag! Krysser fingrene for det 🙂

KOS DEG OG LAG DEG
EN MAGISK TORSDAG!

Go`klem fra ei Optimistisk Vibbedille 🙂

#strikk #strikking #knit #knitting #strikkeoppskrift #pattern #norskstrikkeoppskrift #ankelsokker2019 #strikkeblogg #strikkeblogger #norgesstørstestrikkeblogg #norgesstørstestrikkeblogger #blogglisten #topplisten #toppblogg #toppblogger

1 kommentar

Siste innlegg