2 Delikate Design + Maling (?)

Designet av Kajsa Vuorela Fredriksson

 

Selv om eg ganske så glad i farger er eg veldig svak for plagg som dette. Eller, fargen blir det vel? Totalt sett veldig veldig delikat OG lekkert! Denne her er strikket JÄRBO Lin som er 100%, noen syns det er litt kleint? å strikke med Lin, men eg syns plagg i lin er så herlig! Svalt og godt på varme dager.

 

EDEN WRAP CARDIGAN
Bildet over
Str fra 92 cm til 157 cm i overvidde
Svensk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

Designet av Kajsa Vuorela Fredriksson

 

Liker du det litt extra tynt? Ja selve strikketøyet altså? Her er det pinne 2,5 som skal i aksjon sammen med 100% Silke ♥ Eg har strikket noen modeller i AlpakkaSilke og DET syns eg var et mareritt – Alt for glatt, men det kan like gjerne være alpakka`n sin skyld. På den andre siden kunne eg virkelig tenkt meg denne vesten,
eller toppen om du vil 😀

 

EVE TOP
Str fra 83 cm til 133 cm i overvidde
Svensk Strikkeoppskrift

 

 

 

 

 

 

Satt ei stund inne på Hobbyrommet i dag og hørte på Radio`n!! Oj, det er lenge siden, men absolutt underholdene. Satt i grunnen å bare flyttet rundt på ting, fjernet gamle prislapper etc før eg plutselig kom på at eg kunne jo male! For mange år siden kjøpte eg ei litt morsom krydderhylle med glass som kan brukes til mye nips. Da eg fant den fram for en stund siden satte eg hele greia i vaskemaskinen – Det var dumt!
Men men alt blir bra igjen med litt maling!

 

 

 

 

Gikk for gråtoner, men underveis fikk en morsom idé så nå ligger alt å tørker og venter på strøk 2
og 3 før eg skal brilljere med tynn pensel! Dette kan bli stilig 😀

 

 

 

 

Har vært et par runder på terrassen å observert flere røde Jordbær så nå er det ikkje lenge til gitt! Har ikkje følt meg helt i form i dag på en måte, trøtt og kvalm. La meg ned på senga som står på Hobbyrommet i 14 tiden bare for å slappe litt av….POFF…Våknet kl 19.15 og var helt i koma! Nå håper eg litt kaffi og Ingefær få skikk på legemet igjen, kan ikkje holde på sånn.

 

 

KOS DEG OG HA
EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg