2 Heldig får tilsendt Julekos

 

Da var det allerede på tide å se hvem eg skal sende en JulekosPakke til – Det er alltid like kjekt 🙂 Pakkene inneholder hver sin store fine julekule + litt dubbeditter fra Hobbyrommet som er laget av undertegnede 🙂

 

 

SNØMANNEN skal sendes til…..

SIGNE KNUTSEN

som skrev kommentar nr

 

 

 

JULENISSEN i pipa sender eg til….

DUNNA (annegunn)

som skrev kommentar nr…

 

 

 

Det eneste dere trenger gjøre er å sende meg adressen deres på mail ([email protected]) så får eg nok pakkene avgårde før helga. Hvis eg ikkje hører noe innen lørdag trekker eg ny(e) vinner(e)

Siste oppdatering på gavene som er på vei: Fikk mail om den var sendt i formiddag, men om den rekker frem innen fredag gjenstår å se…Spennende! 🙂

 

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

Juleklem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

4 kommentarer
  1. Gratulerer til vinnerene. Du er så snill og god som stadig sprer om deg med gaver. I tillegg til mange flotte innlegg på bloggen.
   Tenker posten kan overraske. Føneren min kolapset på lørdag. Ikke noen som fristet i fysisk butikk, så jeg måtte ta netthandel hos Elkjøp da det kun var to butikker som hadde den aktuelle inne og de lå en dagsreise eller med unna. Stor var overraskelsen da det kl.15 på mandag plinget inn hentemelding hos post i butikk.
   Lag deg en flott uke.
   Klem fra Liv

Siste innlegg