Eg har de perfekte knappene!

 

Åååå knapper ER gøy og knapper er noen ganger veldig viktig! Akkurat i denne kjolen er de ikke sååå viktig, eg kunne bare strikket halsen sammen, men så er det noe med en passende knapp bak i nakken, spesielt nå når eg er kort i nakken! Sant vel?? Eg er veldig glad i Snella&Petronella knappene, disse i porselen med tekst har eg en del av, og i de forrige Still Light har en en sånn “Vibbedille”knapp. Nå håper eg å kunne bruke en sånn “babyface” knapp, husker ikke nå hva de egentlig heter, men redd for at den muligens blir for tung…
Ser forresten nå at det ser ut for at S&P har sluttet med knapper?! Jaja, godt eg har en del i bakhånd da 🙂

 

 

 

 

 

Eg trodde jo at eg var ferdig med de lommeøkingene her om dagen…helt til eg leste videre i oppskrifta; Enda 12 økeomganger som skal gjentas 4 ganger før eg kan fortsetter ned til vrangborden! Lange omganger, tynt garn og mange masker…Er på runde 2 av de 12…kommer nok i mål 🙂 Gleder meg til denne tunikaen er ferdig! Har bestemt meg for å droppe vrangbordene på ermene, finne min egen løsning der tenker eg. Ønsker den med rette ermer og ingenting som står inntil, tenker eg. Tunikaen blir helt herlig i Jamieson garnet 😀 Angrer ikke på det kjøpet, for å si det sånn!

 

 

 


Sånn ellers har eg fått lakket ferdig noen av husene og startet å spraymale noen flere…Eg kommer garantert til å male og styre helt frem til mandag 28.oktober…Da har eg satt min egen sluttstrek og MÅ være ferdig! Da må eg nemligen ha 3 dager (Mandag til onsdag) med et annet prosjekt som er en typ ferskvare(!!) før eg skal ut å rigge stand om torsdagen! Blir ei travel uke, for alle ungene mine reiser på en ukes ferie til London den uka og eg skal i tillegg være barnevakt for Alex (<—The Kitten!) Men det går nok, det må jo det!

Ellers, ja det er fest her i dag! Eller, rett utenfor her på marka...hehe
Endelig NOE som skjer i dette pensjonistkvartalet haha

 

 

Me fikk nabovarsel i postkassa i går og de styrte hele dagen i går med å sette opp telt, de skulle være mange, nabo”gutten” er 22 i dag! Eg krysset bare fingrene for bra musikk, og det må eg si: Helt perfekt musikk!
Mye 80-90 talls så eg har vinduet åpen og har lørdagsstemning! Kan høre at det er god stemning, all sang og greier. Regner jo med at musikken dempes utover kvelden/natta for eg kan ikke sove med vinduet igjen haha Enn så lenge får eg nyte festen 🙂

 

 

 

HA EN FIN KWELL

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg