Randonee tur next!??

Det var virkelig en våt tur i dag, ikke plaskregn, men ganske våt…vått i terrenget også, der med ble det rundt det lille Stokkavannet og deler av det store. For å si det sånn; det var en rooolig tur, men når me kommer til motbakken på vei hjem var me et par stykker som suset forbi turleder og la i vei oppover bakkene…
Litt puls måtte me jo på denne turen også 🙂 Herlig å få litt fart på beina. Pga været ble det lite bilder og ingen film i dag…alt var nesten bare grått…

Tilbake på kafeen var det disket opp med tomatsupper og egg, eg nøyet meg med en kopp kaffi da tomatsuppe ikke er en favoritt. Gjør ingen ting for en har deilig gryta fra i går eg skal spise litt senere 🙂

 

 

 

Torsdags turene er aldri noe lange så dette er en flott tur å starte med om du vil begynne å gå tur. Superkoselig turgruppe som er for alle. Hver torsdag kl 10:30 fra Byhaug Kafeen på tasta 🙂

 

 

 

 

Å ja, eg kunne virkelig tenkt meg å teste ut en randoneetur! Men, det blir nok sikkert ikkje denne vinteren. Har kjørt mye alpint i flere år så noe sitter nok igjen i beina…vil eg tro 🙂 Nå er det nok heller denne friskusen av en sau som skal teste randonee vil eg tro – Sporty type 🙂 Mye mulig han har valgt feil sko
så eg vil tro det blir bortovertur på han der.

 

 

 

Det har vært mye spørsmål rundt disse Tursauene, om nå og hvis de kommer for salg. Eg liker å ha de litt for meg selv med en gang, men det er mye mulig eg legger de ut i helgen 🙂

 

 

 

 

Eg har til nå 6 single Tursauer og en dobbel på spark. Det er litt av en gjeng! Et helsikkens spetakkel bak meg på den hylla der! Ellers er det en liten gjeng med StrikkeSauer her inne 🙂 Tenker eg knar noen sauer til eg 🙂

 

 

 

HA EN FIN DAG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

2 kommentarer

    1. For en herlig gjeng sauer. Forstår godt at du vil ha dem hos deg og nyte synet en stund før de flytter inn i et nytt hjem.
      Jeg elsker tomatsupe og kan ikke fordra tomatsuppe. Kommer helt an på hva som er i. Lager selv ved å surre litt løk, har oppi pastorisert tomat, litt vann, salt, buljong og spicy chilikrydder fra innvandrerbutikken. Slenger oppi noen finhakka stenger stangselleri og lar det putre en stund. Så en liten skvett fløte og et oppkok. noen ganger kommer det i sjøgressnudler eller/og brunet kjøttdeig-rest. Kalles humørmat. Serveres med kokt egg og en skje lettrømmer. Festmåltid. Men gi meg ” en mer enn godt nok” Toro og jeg takker trolig nei takk.

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg