ALT BLE SPIST OPP!

 

Eg minnes sommeren for 2 år siden med vemmelse! Fysj av meg! Ved en tilfeldighet oppdaget eg en liten klase med larver under et blad på reddikene, brakk av det lauvet og spurte på nett: “Hva gjør eg?” -Grønnsåpevann, svart så og si alle, vel, aldri har eg vasket grønnsaker så mye med grønnsåpe før, til ingen nytte! Eg kunne “plukke” larver hver dag, flere ganger om dagen! Så hører eg tilfeldigvis på nyheten: “Det er en invasjon av møll fra Ukraina” (mener det var fra Ukraina, eller så var det Bulgaria). Uansett, det ble jo et svar på mine og mange andre sine problem, ikkje så lenge etter poffet det opp en sky med hvit små møll hver gang eg røsket litt i grønnsakene….Selve grønnsakene var greie, det var lauvet som ble spise, men dog….Kleint, VELDIG kleint!

I dag var det en sommerfugler som tydeligvis like grønnsakkassen, ja eg filmet den t.o.m på Snapchat…Ååå de var jo så fin...Så får eg en mld om at eg må passe på for de spiser også opp lauvet. Eg spøkte med at den sikkert var kommet for å legge egg/larver…Hekkan! Her må eg gjøre noe og nå etterpå skal eg lage en Sommerfugleskremsel!! Hva og hvordan? Tjaaa…litt usikker, men eg finner nok på noe som skal skremme livskiten ut av de vakre skapningene – Grønnsakene mine får de aldri *ler*

 

 

 

 

Bare for å bevis (haha) at TingTarTid: Nå er det 3 år siden me kjøpte leiligheten og satte i grunnen umiddelbart
i gang med oppussinga. Terrassen var vel noe av det første som var klart, Ali laget et stort bord og det neste skulle være en sofa som skal stå i det høyre hjørnet på terrassen…Tja…det er jo som sagt 3 år siden, for et par uker siden satt han å så på materialer og sa: “Det kommer sikkert et tilbud snart…!” Jaja, blir nok ikkje denne sommeren heller…meningen er også å ha en grill her.

 

 

 

 

Vel vel, var en kjapp shopperunde på Ikea og det var som eg sa; “Rett inn, klikk på en pc, woops inn på lager og rett i kass” Elsker den type shopping 🙂 Nå har eg fått i hus en stor Malm kommode med glassplate og Amira skal montere den for meg. Hun er mester på akkurat de kommodene spesielt – aner ikkje hvor mange hun har montert, men det er mange!

 

 

 

 

Dette er “kino”veggen og det er her kommoden skal være og eg trooor nok det blir en tv også her slik det var tidligere. Setter eg hyller også på denne veggen blir rommet alt for “tett”

 

 

 

Plukket med meg denne Lackhylla som eg sa, på 190 cm, her blir det plass til alle perleglassene mine 🙂 Da slipper me å ta ned de som Amira hang opp i gangen, greit med litt hylleplasser. Så ja, neste steg nå er å få ut alt som ikkje skal være på rommet, få beina skrudd fast på hjørnedelen av pulten. Kan jo være greit å se om det blir plass til ei seng før eg begynner styret med å selge den me har for så å kjøpe en smalere. Når alt av møbler er plass det er jo DA jobben starter: Gjennomgang av alt hobbystash, rydde og dandere – Blir garantert gøy også! Kommer nok noen oppdateringer etter hvert som eg er i gang.

Men nå først og fremst skal eg lage et Sommerfugleskremsel!!
Mulig du også bør gjøre det samme?

 

LAG DEG EN FIN KWELL

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg