BÆÆÆ BABY STUFF

Designet av Sylvia Leake

Baby Stuff er alltid godt å ha liggende på lur, enten det er det ene eller det andre- bare strikk av hjertens lyst! Kanskje du allerede kjenner noen som går gravid? Da kan det være koselig med en liten underveisgave til mamma`en. EN annen ting; Har du merket at hvis du kjenner en som er gravid så er det plutselig flere som venter barn? Merket spesielt dette da eg gikk gravid selv, syns eg så gravidemager over alt! Altså alltid kjekt å ha en barselgave på lur. Dessuten er det sååå kjekt å strikke til de små.

Strikker du i unisexfarger så er muligheten for arv mye større 🙂 Ekstra koselig om den lille f.eks har arvet noe etter storebror eller en kusine 🙂 Mye av det eg strikket da Amira var liten har gått i arv i flere år etterpå.

En baby får ofte flere tepper, hvis du velger å strikke det noe større enn et typisk babyteppe kan jo barnet bruke det mye lengre 🙂

 

SNUGLY SHEEP BABY BLANKET
Bildet over
74 cm X 112 cm

 

Designet av Sylvia Leake

Et teppe i kombinasjon med ei deilig pute er jo helt perfekt for koselig
BarneTv-Kos en tidlig morgen 🙂

 

SNUGLY SHEEP CUSHION COVER
40 cm X 40 cm

 

Designet av Sylvia Leake

Er søren ikkje dumt med svart/hvit til et lite nurk 🙂

 

FARMYARD ANIMALS BABY BLANKET
Str 70 cm X 98 cm

 

Designet av Sylvia Leake

LITTLE SHEEP BOOTIES FOR BABIES
Str 0-12 mnd

 

Designet av Sylvia Leake

 

SNUGLY SHEEP BABY HAT AND BOOTIES
Str 0-12 mnd

 

* * * *

 

Ååååå kan trooo det snør ut!! Vet ikkje helt HVA eg syns om det, men for å si det sånn så syns eg snøen bør komme før Jul…ikkje etter…Hadde i grunnen en tanke om å kjøre ned en tur til mor mi med noe garn hun har bestilt som eg hentet på posten, men nå må eg faktisk se været an selv om det ikkje er lange kjøreturen. Eg liker ikkje å kjøre hvis det er glatt og eg tror jo ikkje strøbilen kommer med det første for å si det sånn. Tror bare eg starter med å shaine litt her og der og bare tar meg en lang varm dusj og på med myke gode koseklær 🙂

På den måten er eg jo klar for det meste hehe Skulle ha vært en kjapp tur på butikken også, men i dette været blir det jo slettes ikkje noe KJAPP tur! Det snør så tett at det ser ut som en grå vegg ute, ser ingenting utenfor gjerdet på terrassen og det lover jo ikkje bra for bilkjøring haha Det er faktisk ganske sprøtt hvor tett det snør!! Er liksom ikkje bortskjemt med det her i vest lenger!

Jaja, skal nå gjøre mitt beste på å lage meg en fin dag uansett 🙂
Titte-li-bom!

 

KOS DEG OG HA EN
SKJØNN DAG

 

Go`klem fra ei nedsnødd Vibbedille 🙂
Helt røykfri i 46 dager!!

0 kommentarer

Siste innlegg