Basic og helt Topp!

Designet av Susanne Müller

 

Du vet når det gjelder mat så spiser man med øynene, ikkje det? Mmm det blir noe lignende når det gjelder strikking, fordi: Er bildene fine, delikate og fristende, ja så blokker man ute alt annet og bare hopper i det….
Det gjorde eg i dag og eg vet at noen nå muligens blir veldig skuffet, men denne oppskriften er på tysk.
Egentlig ikkje særlig krise (syns eg da) fordi vottene er jo fullstendig basic og ikkje vanskelig,
og oversetteren på Google er neimen ikkje dum 🙂

 

 

 

Designet av Susanne Müller

 

Husker jo både da eg selv var lita jente og ikkje minst når mine barn var små, vottene hang alltid og dinglet uten for dress- og jakkeermene. Husker også at eg noen gang syns det var fryktelig irriterende, spesielt når man f.eks skulle spise ut, kunne fort bli litt dilling da ja. Løsning er jo der i mot helt SUPER og disse var bare så lekre at eg tror nesten eg må ha meg et par! Dette hadde vært genialt for ungdommen som tar mye buss….Hvor ofte glemmer de ikkje f.eks en hanske (eller begge!) luer og diverse? Ikkje saaant!?

 

 

 

Designet av Susanne Müller

 

Virkelig lekre, men altså helt enkle! Der i mot strikkes de i et av mine absolutte favorittgarn!! Of All Time – bare nevner det! Har du ikkje prøvd så bør du ved en anledning prøve Peruvian Highland Wool fra Filcolana(<—Sykeste fargeutvalget eg har sett!) Det er så herlig, minner litt om Lima mener eg. Eg har ei hylle med ganske mange farger i det garnet, så kanskje eg bare må strikke noen votter? Sammen med Peruvian garnet strikker du med en tråd Tilia, også fra Filcolana. For en rimelige variant så velger du så klart Lima (eller Alaska?) og Kid Silk ♥ Beregn 2 nøster + 1 Kid Silk pr vott, du kommer til å ha garn igjen. Dette må jo være en super julegave vel?
Er du tante til mange, eller bestemor/far? Vel, da er det bare å bunkre opp med garn og svinge pinnene 🙂

 

 

BASIC + FAVOURITE MITTENS
Bildene over
Str fra Barn til Dame og Mann
Tysk Strikkeoppskrift

 

 

* * * *

 

 

I dag slo eg alle rekorder! Nesten i allefall! Eg var nemligen på Rema litt over kl 10!! Sånt skjer når eg finner på å stå opp lenge før fuglene i det hele tatt har vurdert å fise! Når kl var 11 var eg ferdig med hovedhandelen for oss og mor mi + eg hadde vært innom Glasscontaineren og kastet masse glass og metall avfall (eg sorterer som ALDRI før!) var innom posten og sendte de 3 premiene 🙂 Så var det opp til mor mi, satt der en stund før eg flakset videre til gartneriet og Kiwi, ja eg var innom apoteket også med en bærepose gamle medisiner etter mor mi.

Vel hjemme igjen var det å få hele 6 sånne blåe Rema nett fulle av varer opp til 3 etg! Ali sov...Måtte gå 3 ganger opp og neeed, på siste runden kom den ene naboen så hun tok det ene nettet opp for meg – Da var beina mine fullstendig gele *ler* Heldigvis og takk og pris for at eg ryddet og vasket kjøkkenet før eg gikk! Det å ryddet ut varer og rydde på plass tar tid! Brød skal f.eks fordeles i poser (5 skiver i hver) og inn i fryseren. Etter at eg hadde skikkelig ryddesjau på kjøkkenet og tok fullstendig kontroll over frysereskapene på kjøkkenet har me ikkje kastet
EI skive! Nå tar eg ut kun det som skal spises eller i matboksen. Vasket og ryddet i grønnsaker/frukt
og ryddet litt i kjøleskapene før det nye skulle inn.

Har sveipet over alle gulvene med moppen så nå er eg i grunnen klar for helg! Litt tut og kjør gjenstår for Dib skal på trening kl 18, håper han får skyss hjem kl 21. Planen er å perle litt etter hvert, har en del JUL på planen!

 

 

KOS DEG OG NYT
RESTEN AV DAGEN

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

1 kommentar
    1. veldig fine votter og jeg er enige i att et bra bilde selger bedre enn et dårlig selv om motivet i utgangpunktet er det samme :=) jeg er bestemor til 9 og neste år kommer det 2 til :=) men jeg har vært superflink i år for jeg er ferdig med julegavehandelen for i år ,noe har jeg strikket i tillegg til dei aller minste :=)
      Skal si du har vært effektiv i dag ,deilig å ha langhelg da ,iallefall når det kommer til handel og husvask :=)

Siste innlegg