CRAZY EGGS

 

Ok, startet med et par timer på kjøkkenet i dag eg; Var på tide å støpe opp noe egg som eg skal plante i til påske.
I år tok eg litt av!! Fikk det for meg at eg bare måtte teste ut å lage med farge….Veeel…i utgangspunktet ville eg har et gult egg. Fant frem konditorfargene mine, nesten en hel tube av den Rema fargen gikk i gipsen til det midterste egget…Hmmm noe blast der ja, vel vel, det ble ganske behagelig i fargen da. Verre ble jo da eg tok Cacas sin røde farge i egget til høyre…Det er jo nesten litt næsty! Det blå ble det fineste om eg må velge, der har eg brukte Navy Blue fra Cacas. Uansett, til syvende og sist vil eg jo si at de hvite er og blir de fineste.

 

 

 

 

Bedre bilde i forhold til fargene.
Så da skjer det vettu….når man har stått for lenge å rullet på egg, smarte meg tenker: “Ahaa maling er gjerne tingen for å få en klar og fin farge??”. Dib som sto ved siden av meg å laget kjøttboller nikket og sa seg i grunnen enig…. Som sagt så gjort.…valgte meg gul maling…Tok veldig lang tid før gipsen ble tjukk og stiv…lot ballongen stå mens eg sprakk og gjorde ferdig de andre eggene…Ennå var ikkje egget med maling blitt skikkelig stivt, så da var det bare å kaste det. HELDIGVIS sprakk eg det nede i bosset! HEKKAN!! Det ble en eksplosjon og det var plutselig gule prikker over alt….! Maling var muligens en dum idé! Vannmaling funker nok sikkert bedre for den kan du løse opp i vannet som du blander gipsen oppi – Samme måte som eg gjorde med konditorfargene. Advarselen er vel at du skal ikkje bruke acryl maling på flaske…..Den kan du evn male eggene med etter på.
Tja, man lærer stadig noe nytt hehe

Fremgangsmåten på selve eggene finner du HER INNE, så nå bør du skrive ballonger på ukas handleliste 😀
Det er gøy! Blir en fortsettelse her for eg skal jo som sagt plante opp i de – Blir så koselig atte 😀 Når det kommer til selve gipsen har eg prøvd flere. Noe gips blir aldri skikkelig hvit og det har eg ofte irritert meg over, men DENNE hos Panduro blir kritthvit + den er hurtigtørkende noe som er viktig når du lager slike egg. Du kan bare kjøpe 5 kg med en gang, for 1 kg forsvinner lynfort! <—-Bare et godt tips!

Nåååå skal eg kaste meg over Russedressen, ja og nå mener eg det! Nå har eg fått gjort alt som liksom har vært i veien, ja eg har t.o.m fått satt ut mitt nye tilskudd av vårpynt (Kommer muligens litt senere i dag her på bloggen) Enn så lenge?

 

 

KOoOS DEG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg