Dag & Dagny

Designet av Enya Ødegaard / Aftenstrikk

 

Ikkje før eg nevnte at eg er kommet dit hen at eg vurderer muligheten til å gi bort (donere?) alle kosedyra eg har strikket og heklet opp gjennom…så popper det søren meg opp en “Må-HA!” oppskrift på nettopp: KOSEDYR ♥

Selv om den store er ganske stor (103 cm lang) er den likevel så pass diskré (??HAHA??) at den fint kunne ha ligget her i sofakroken 🙂 Ja eg kunne fint strikket begge 2 og så kunne de ligget på hvert sitt armlen – 0 problem, eneste problemet er jo hvordan Stefano D`Milo (<–Katta) hadde reagert!??

 

 

Designet av Enya Ødegaard / Aftenstrikk

 

Men se da? Ikkje sant de var søøøte!? De har jo t.o.m klær på seg! Hvor mange har du plass til i din sofakrok?
De er strikket i litt forskjellige garntyper som du bare mikser sammen. Velg noe som er godt å kose med,
ja for skal du ha den som sengehund så bør jo ikkje garnet stikke 🙂
Eller, kanskje det passer best å strikke en sengehund til den lille?

 

DAG & DAGNY
Bildene over
NORSKE Strikkeoppskrift

 

 

 

* * * *

 

 

Tja, mandag gitt og det var pillemen ikkje mer enn 10 grader da eg sto opp! Var ganske så kjølig kan du trygt si, men samtidig noe behagelig over det. Før eg i det hele tatt kom meg på kjøkkenet og kaffikoking var eg innom vaskerommet sånn i halvsvima å satte på en maskin. Greit å komme i gang, for når eg da er ferdig med kaffidrikkinga kan eg henge ut en maskin. Tror dagen må bli litt sånn: Sette på en maskin, sitte/ligger i vater til den er ferdig før det er opp å bevege skrotten og henge det ut. Kan bli en effektiv dag likevel for mye blir jo gjort. Hvis om atte kroppen mykner opp litt mer skal eg få ryddet siste rest som hopet seg opp i gangen etter Alt Kaoset eg skapte i går! Heldigvis kjøpte eg ei sånn eske med engangsmopper på fredag, eg ser på det som litt sånn hverdagsluksus, det er jo så mye lettere å vaske gulvet med de i forhold til en sånn evigvarende moppefille. Alt som er lettere (dvs i kraft) er en fordel, i allefall for meg og mine skuldre + at det dufter såååå deilig etter på!

Ellers så VENTER eg på noe eg lenge har hatt lyst på! Bestilte det fra Panduro forrige helg og vanligvis leverer de veldig kjapt, men de har flyttet lageret sitt og der med er det noe lengre levering! Når det kommer til slike ting så eier eg ikkje tålmodighet!! Sitter å oppdaterer leveringsappen 50 ganger til dagen og håper på bevegelse! Ingen så langt…det behandles fortsatt på lageret…etter 8 dager….Åååå eg vil ha det nå, ja helst forrige uke, men men…

Bare sånn heeelt til slutt må eg bare nevne noe: En av mine favorittbloggere har en elegant herlig plassering på Topplista i dag og har du litt tid til overs, besøk henne og les 🙂 Du finner henne HER INNE og eg håper hun en dag troner helt der oppe på toppen. Hun skriver med en flott penn!

Utover det?

 

 

LAG DEG EN PERFEKT
MANDAG!

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

4 kommentarer

Siste innlegg