Delikate Barnetepper – Oppskrifter

Designet av Miroslava Mihalkova

 

Får ofte spørsmål og tips til hva som ønskes av oppskrifter, noen spør kanskje: “Vet du om noen tøffe luer?” “Smarte sokker?” Ellers er det også en del spørsmål om mer hekleoppskrifter. Har ikkje oversikt hva det er mest av her inne; Strikke– eller hekleoppskrifter, men antar det er strikking. I utgangspunktet ser eg på bilder, liker eg det tar eg det med meg. Akkurat som med disse teppene, likte det eg så og tok de med meg. At de var heklet overrasket meg, for eg trodde de var strikket!

 

 

 

Designet av Miroslava Mihalkova

 

Dette er virkelig sart og lekkert, midt i blinken til en liten baby! Om teppe skulle passe fint inn
i stua de vil eg tro det er en enkel sak å hekle det større 🙂

 

ABIMAL BLANKET
Bildene over
Babyteppe: 70 cm X 80 cm

 

 

 

 

Designet av Miroslava Mihalkova

 

Uansett syns eg at barnetepper f.eks godt kan være noe større. Eg jo kjekt å strikke/hekle et teppe til en ny verdensborger, men det er jo extra kjekt om barnet kan bruke teppet mye lengre enn spebarnsalderen!
Godt å ha i kosekroken når Barne Tv skal ses f.eks 🙂

 

ELSAM BLANKET
Babyteppe: 86 cm X 86 cm

 

 

 

* * * *

 

 

 

Der var jaggu uka og hverdagen tilbake! Har hatt 1 uke “fri” fra realiteter som å rydde mor mi sitt hus. I dag fortsetter me og nå håper eg me går inn i sluttfasen snart…Skal virkelig bli godt å få det ferdig, det skal eg være ærlig om. Kjenne at skuldrene senker seg tilbake på plass blir godt!

I går brukte eg dagen til å herje med noen kilo leire! Jepp…og NEI, Fisken er fortsatt ikkje ferdig hehe Eller jo, den er jo ferdig, men ikkje ferdig malt. Hva eg lager nå vet eg ikkje, men akk det har potensiale til å bli stilig! Tror den muligens kan kvekke! Men nå skal eg få fart på beina å komme meg i bilen og ned til huset! Skravles senere!

 

 

HA EN STRÅLENDE
MANDAG

 

 

 

Go`klem Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

2 kommentarer
    1. Teppene til Miroslava Mihalkova ser ut til å være hakket, også kalt Tunisisk Hekling. Det er en fasinerende teknikk *S* Man bruker en spesiell heklenål, formet som en lang strikkepinne med heklekrok i enden *S*

      Jeg synes det er en morsom teknikk, men det er flere år siden jeg gjorde det sist, så kanskje på tide å prøve igjen? (Om jeg finner en ny nål, eller finner igjen den gamle *S*

Siste innlegg