Det blomstrer!!

 

I mine øynene finnes det nesten ikkje noe finere, i allefall ikkje som kan trives her på terrassen 🙂
Håper virkelig den vil leve og bli stor gjennom sommeren, venter fortsatt på de gode varmegradene
som ikkje går neesten i minus om natta!

 

 

 

 

Som sagt tidligere, fordi Ali handlet alt for mange av disse måtte eg ofre ei av de store krukkene – Nå ser det ut som eg har plantet en diger ball – Kjekke blomster for det ser aldri ut for at de dør! *ler*

 

 

 

 

For et par uker siden fikk eg disse 2 tomatplantene fra storesøs, de skal i allefall få stå her til nattetemperaturen er i kategori varm 🙂 De ble alt for store til å kunne bo i drivhuset mitt, men ikkje noe problem å ha de her. De får sol hele dagen og skyver eg opp hele døren blir det mengder av frisk luft og – Neste som et drivhus!

 

 

 

 

Nå er eg lettet! Tidligere i vår rensket Ali krukkene.…selv om eg hadde pekt på de krukkene som inneholdt stauder går som vanlig viktig info inn og rett ut! Eg klarte å redde noen av løkene fra søpla og det ser jo ut som det går bra. Disse LILY liljene blir så utrolig flott!

 

 

 

 

Dagen i dag blir arkivert under “Drittdag”…Gikk å la meg igjen og sov til halv 4!! Har surret litt med inneplantene, hengt og klær og tatt meg en overdrevent lang dusj. Pysjen er på og eg tenker eg skal prøve meg på en prøvelapp på hvordan eg vil strikke med denne nydelig garnet! Mmm måtte det funke, hvis ikkje må eg bestille noe hvit supersoft også for å få det til 🙂 I morgen er det på tur med turistforeningen, det skal bli godt!

 

 

 

LAG DEG EN GOD KWELL

 

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram
Vibbedille på TikTok

3 kommentarer
    1. Så noen veldig fine pasjonsblomster på Grønland Torg her i dag, 350 kroner, jeg var sååååå frista – men nei, må ta meg sammen 😂🐰

      1. 350 er en fin pris på de. Vanligvis kjøper eg den som er plantet på stokk, den pleier koste 600. Denne eg har i år er surret på en ring…men den skyter ut og de spirene lar eg bare vokse vilt 🙂 På plantasjen koster den kun 199 🙂 DU trenger en sånn!

Siste innlegg