Epler og pærer, de vokser på…?

Reklame | Rito Hobby

 

Da har eg fått ferdig noe i Mini perlene, det tok litt tid for eg hadde ikkje riktig lim hjemme! Hva du vil bruke de til er jo opp til deg, eg har enn så lenge montert de på hver sin karabinkrok og hengt de på en nøkkelring 🙂

HAMA MINI får du tak i hos Rito Hobby!

 

Husk å plukk med deg en god pinsett – Den vil du får god bruk for 😀
Lurt med et par bretter også.

 

 

 

 

Vola! Innsiden! Både pæren og eple er 2 “plater”. Eg prøvde først med limpistol, det ble for tykt, så prøvde eg superlim, den tørket aldri og det ble bare kliss. Ente opp med Karlson Lim og så satte eg klyper på til de var tørre. Før eg limte monterte eg en karabinkrok på elastisk smykkesen, la så senen mellom skivene når eg limte (Skal vise på det neste eg skal montere – Sannheten er at eg glemte det i dag!) Hvis du legger merke til det så har eg montert eple opp/ned…..Å ja, eg var visst litt trøtt også!

 

 

 

 

Nja…det er ganske smått som du ser 🙂 Om du liker litt størrelse på maskemarkører er de flott til det også, eg har flere ideér som eg holder på med. Får perlet litt mens eg maler på Russedressen,
for den må jo tørke inni mellom:D

Har forresten planer om å prøve ut noen enda mindre figurer for
å se om eg kan få til noen vettuge makører 😀

 

 

 

 

Ellers? Eg var på Staples i går å shoppet mer til Barn fra Ukraina og det ble da en del hobbypakker og stash 🙂 Spurte på Staples om de ga litt rabatt pga formålet og eg fikk 30% ♥ Handlet for ca 1000 kr (Har selvfølgelig klart å rotet bort kvitteringen!). Det er fortsatt mulighet å bli med for eg var i kontakt med Sola Kommune (Meldte meg inn i frivillighetstjeneste for flyktningene) og barna kommer rett rundt 1.april antok de. Så da, da har eg muligheten til å shoppe ENDA mer! Det skal visst nok komme ca 370 flyktninger til Sola i første omgang.

 

Til slutt?
Vel….eg kjører forbi flystripa omtrent hver dag, i dag stoppet eg.

 

Sto ei stund å ventet for eg ville jo helst hatt et som kom inn for landing, vel vel, det får bli neste gang. Nå skal eg bare komme meg inn på Hobbyrommet å fortsette med alt som okkuperer skrivebordet.

 

 

HA EN FIN FREDAG

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg