Er du en Sjalbruker?

Designet av lunaticc

 

Dette er gøy, sånn som eg liker! Dille med dill! Bruker du mye sjal så er du muligens ikkje fremmed for sjalnål?
Ååå
eg har vært på strikketreff og skikkelig strikkebutikker (som har ALT av dill som en strikker elsker) og eg har selvfølgelig shoppet min kvote på slike nåler! Det blir som et smykke (eller ikkje?) på sjalet,
eller som lukking på en jakke du valgte bort knapphulla på 🙂

 

 

Designet av lunaticc/ Foto av: Wollboxi

 

Hva med å lage deg din egen sjalnål? Ja ganske enkelt i grunnen 🙂 Slettes ikkje så mye mikk makk om du tenker over det, men poenget er at du nå kan få ei lekker sjalnål som enten blender med sjalet, eller som virkelig popper! Om du ikkje har sjalnål, dvs selve den pinnen du stikker gjennom så er det en kjapp løsning på DET også:
Ta en strikkepinne i tre som du ikkje trenger eller bruker, kutt av den ene tuppen, monter (lim?) ei kul perle
eller noe i den enden og vips så er nåla ferdig 🙂

Skal du strikket et sjal i gave snart?
Vel, da kan du legge ved en passende nål også 🙂

 

 

REDONDO
Bildene over

 

 

* * * *

 

 

 

I dag har eg hatt en skikkelig OFF-dag! Har sittet her i Go`stolen, sett på serie og surrer. Har fått ferdig en del, også den delen som manglet for å få ferdig det som lå på spisebordet 🙂 Har noe av det hengende til tørk (!!) så planen er å få det helt ferdig i morgen for å ta litt bilder, enn så lenge ser det ut til å bli bra. Før eg evn lager flere må eg se at dette blir vellykket først, i mens kan eg strikke på ei Hengekøye. Skulle forresten gitt mye for ei skikkelig hengekøye ute på terrassen! Skikkelig digg å slappe av i.

 

 

 

KOS DEG OG NYT
KWELLEN

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂
Vibbedille på Instagram

0 kommentarer

Siste innlegg