Farger er gøy, men likevel sååå vanskelig…

Reklame | Rito Garn & Hobby

 

 

Å ja da, eg har fått heklet noen lapper i dag, i flere fargerkombinasjoner t.o.m. Det står slettes ikkje på utvalget for Infinity Hearts Rose får du i sååå mange farger! Problemet er jo hvilke skal eg bruke og ikkje minst hvor mange skal eg bruke?? Ikkje sant!? Du skjønner at dette fort kan skli helt ut? Det er Denne Toppen eg vil prøve å hekle, eg kunne fint heklet den i 1000 farger og brukt den med glede, men eg har lyst på en som er fin på en roligere måte 🙂 Ja slik som den oransje som designeren har laget. Alle de oransje fargene eg hadde har eg laget premier av i Påske Kwissen *ler* Eg kan fint fikse meg nye, men eg vil jo hekle NÅ!!
SÅ ja, da hekler eg av de fargene eg har da 🙂

 

 

 

 

 

Fargene er mer duse enn det man ser på bildet så det spørs om eg ikkje kommer til å bruke alle 3 variantene i en evn topp – Eneste endringene eg har lyst på gjøre på toppen er å lage lengre ermer 🙂 Det må eg si, garnet er utrolig godt å hekle med og eg landet på nål nr 3,5 etter å ha heklet meg flere Prøvelapper 🙂
Det svarer seg å gjøre litt forarbeid.

 

 

 

 

Før eg satte meg til rette med heklinga så malte eg ei stund…Ja du tror nok dette er det samme bildet som i går? Nop! Det kan eg love deg at det ikkje er! I går kwell prøvde eg meg frem for å lage det mønsterbildet eg ville ha, var i grunnen fornøyd da eg la meg, men tenkte “WHAT?” i morges da eg sto opp….så da dro eg svampen med svartmaling over det hele…Sjablongen eg hadde klippet til i går kastet eg jo (Det var i grunnen dumt!) så nå etterpå skal eg prøve å tape opp plata med maskeringstape og begynne på nytt….
Får det nok til, til slutt – Håper eg 🙂

Det kan være at eg legger ut Del 3 av Påske Kwissene senere i dag, får sjå. Om du ikkje har vært med på de andre så finner du Info Innlegget Her + DEL 1 og DEL 2 🙂

 

 

 

LAG DEG EN BEHAGELIG
KWELL OG KOS DEG

 

 

 

 

Go`klem fra Vibbedille 🙂

3 kommentarer
    1. Så gøy å hekle bestemorruter! Det eg tykte var så fint med den genseren var at det var samme farge i lyse og mørkere farge. Du har sikkert din eigen plan, men eg tru blå, grå, turkis og grønt hadde vore fint. Då vil dei framheve kvarandre og minne om sjø og bølger! Lykke til!

    2. Alltid et problem det der når man skal velge farger til bestemor-rutene, og jeg sliter hver gang 😉 Fine farger du har valgt til toppen.

Siste innlegg